Відбулось засідання Виконкому ІФАФ

Футбол

23 жовтня в офісі Івано-Франківської обласної асоціації футболу відбулось засідання Виконавчого комітету “ІФАФ”.

На початку засідання почесною відзнакою обласної асоціації футболу – медаллю “За заслуги” – представників футбольного активу області: чемпіонів світу з футболу серед гравців з вадами слуху Володимира Рія, Дмитра Бєлоусова, Олега Гринюка, Заслуженого тренера України Сергія Лагуту, директора Центру “Інваспорт” Івана Балагутрака, начальника обласної філії Комітету фізичного виховання і спорту МОН України Михайла Стефанківа, директора Івано-Франківського спортивного ліцею Василя Стефанишина, заступника голови “ІФАФ” Віталія Монастирського, заступника голови КДУ “ІФАФ” Петра Попадинця, членів Виконкому “ІФАФ” Василя Кобльовського, Миколу Новосельського, Володимира Крижанівського, Анастасію Романюк, Олексія Григоріва, Романа Балаша.

Далі відбулася презентація журналу “Футбольний сезон 2022-2023 років”, який був підготовлений Комітетом зі зв’язків із засобами масової інформації обласної асоціації футболу. Біля 400 примірників були безкоштовно передані районним асоціаціям футболу, футбольним клубам учасникам обласних змагань з футболу та лауреатам футбольного сезону 2022-2023 років, членам Виконавчого комітету та асоційованим членам “ІФАФ” тощо.

Наступним питанням порядку денного Виконавчий комітет зобов’язав Адміністрацію “ІФАФ” до 30 жовтня 2023 року сплатити безповоротну фінансову допомогу районним асоціаціям футболу Івано-Франківської області за період вересень-жовтень 2023 року.

Далі члени Виконавчого комітету обговорили хід підготовки до проведення позачергової Конференції “ІФАФ”, яка має відбутися у листопаді поточного року.

Наприкінці засідання було розглянуто питання про проведення обласних змагань з футзалу сезону 2023-2024 років. Виконавчий комітет затвердив склад організаційного комітету з підготовки та проведення обласних змагань з футзалу, зобов’язав його до 3 листопада провести нараду з представниками потенційних команд учасниць, а також підготувати проєкт Регламенту обласних змагань з футзалу сезону 2023-2024 років та надати його на розгляд Виконкому “ІФАФ”.

ІФАФ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *