Наші профі. ПФЛ: гольовий дебют Дмитра Шостака

Футбол

Голи наших земляків принесли “Агробізнесу” перемогу над “Хустом”, “Карпати” Тарса Саківа гарантували собі участі у фінальній пульці та сенсація від “Лівого берега” Максима Куліша – про це і не тільки в огляді “Наші профі. ПФЛ”.

Перша ліга. Група А. 13 тур 
“Епіцентр” (Кам’янець-Подільський) – “Поділля” (Хмельницький) – 2:2
Іван Оробець (
П) увійшов у гру на 75-ій хвилині.

Хмельницьке “Поділля” в дербі поділило очки із земляками з “Епіцентру” – 2:2. Півзахисник гостей Іван Оробець відіграв заключні 15 хвилин поєдинку. Подоляни продовжують перебувати на восьмій сходинці групи А, здобувши 13 очок.

“Нива” (Бузова) – “Карпати” (Львів) – 0:1
Тарас Саків (
К) залишився на лаві для запасних.

У матчі лідерів групи А львівські “Карпати” в гостях обіграли бузівську “Ниву” – 1:0. Захисник Тарас Саків втрет’є поспіль спостерігав за грою з лави для запасних. “Зелено-білі” й надалі очолюють турнірні перегони – 33 бали в 13 зіграних матчах.

“Агробізнес” (Волочиськ) – ФК “Хуст” – 3:0
Роман Кузьмин (
А) відіграв весь матч і на 27-ій хвилині відзначився голом. Дмитро Шостак (А) вийшов у стартовому складі, на 44-ій хвилині відзначився голом і був замінений на 71-ій хвилині. Микола Квасний(А) вийшов у стартовому складі і був замінений на 60-ій хвилині.

Волочиський “Агробізнес” завдяки голам Романа Кузьмина та Дмитра Шостака у звітному турі обіграв “Хуст” – 3:0. У старті волочиської команди окрім Кузьмина та Шостака вийшов і Микола Квасний. “Агробізнес” закріпився на третій сходинці групи і має непогані шанси увійти до фінальної пульки змагань.

Відеоогляд матчу (гол Кузьмина з 2:53, гол Шостака з 5:19):

“Металіст” (Харків) – “Нива” (Тернопіль) – 0:0
Віталій Федорів (М) 
вийшов у стартовому складі і був замінений на 66-ій хвилині. Віталій Жупанський (Н) залишився на лаві для запасних.

Вперше за кілька останніх турів “Металіст” зумів здобути очки – вдома харків’яни розписали “нулі” з тернопільською “Нивою”. Віталій Федорів у господарів вийшов зі стартових хвилин, тоді як Віталій Жупанський у гостей участі у матчі не брав. За підсумком туру “Нива” ділить з “Прикарпаттям” шосту-сьому сходинки змагань, тоді як “Металіст” замикає турнірну таблицю групи.

Перша ліга. Група Б. 13 тур
“Лівий берег” (Київ) – “Інгулець” (Петрове) – 3:0
Максим Куліш (
ЛБ) увійшов у гру на 85-ій хвилині.

Столичний “Лівий берег” завдав першої поразки в сезоні лідеру групи Б петровському “Інгульцю” – 3:0. Півзахисник переможців Максим Куліш з’явився на полі під завісу матчу. “Лівий берег” за підсумком вихідних піднявся на третю позицію турнірної таблиці.

Друга ліга. 14 тур
“Скала 1911” (Стрий) – ПФК “Звягель” – 2:3
Іван Пастух (С1911) 
відіграв весь матч. Дмитро Гуменяк (С1911) залишився на лаві для запасних.. Богдан Оринчак (З) вийшов у стартовому складі і був замінений на 80-ій хвилині

Богдан Оринчак разом зі “Звягелем” у матчі претендентів на нагороди Другої ліги обіграли “Скалу 1911” під керівництвом Михайла Басараба – 3:2. Оринчак у переможній грі відіграв 80 хвилин, тоді як Іван Пастух зіграв повний матч, а Дмитро Гуменяк спостерігав за грою з лави для запасних. “Звягель” ділить третю-четверту позиції, тоді як “Скала 1911” розташувалась двома сходинками нижче.

“Карпати-2” (Львів) – ФК “Кудрівка” – 2:3
Володимир Савчин (К-2) відіграв весь матч і на 60-ій хвилині отримав попередження. Дмитро Рожко (К-2) увійшов у гру на 64-ій хвилині і в доданий арбітром до другого тайму час отримав попередження. Дмитро Коваленко (К-2) увійшов у гру на 85-ій хвилині. Віталій Катрич (К-2) не потрапив до заявки на матч. 

Дублери “Карпат” зазнали чергової поразки у Другій лізі – вдома “карпатівці” програли “Кудрівці” (2:3). З чотирьох наших земляків лише Володимир Савчин вийшов зі стартових хвилин. “Карпати-2” після 14 туру йдуть на дев’ятому рядку змагань.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *