Наймолодші регбісти стали бронзовими призерами Чемпіонату України

Регбі

22 жовтня на івано-франківському стадіоні “Наука” ім. Романа Микитюка свій чемпіонат провели наймолодші регбісти України 2012-13 років народження, які представляли Одесу, Нерубайську ОТГ Одеської області, Київ, Гірську ОТГ Бориспільського району, Хмельницький і Івано-Франківськ.

Дев”ять команд-учасниць на першому етапі зіграли ігри у трьох групах. Команда ДЮСШ-2-“Станиславів”-ліцей19 отримала у своїй групі гарно підготовлені команди КДЮСШ “Арго” Київ і “Лідерс” з Одеси. Вкрай напружені і емоційні ігри принесли маленьким прикарпатцям перше місце у групі, завдяки нічиїй з одеситами з рахунком 15:15 і нелегкій перемозі над киянами 15:5.

На другому етапі у півфінальній грі наші діти не зуміли протистояти команді одеської ОДЮСШ, яка, у підсумку, і стала чемпіоном.

У грі за третє місце “наше майбутнє” зустрілось із амбітним новачком в українському регбі командою з Нерубайського. Команду наших гостей приїхав підтримати “неймовірний десант” із тридцяти батьків. Незважаючи на шалену підтримку команди-противника, франківчани реалізували свою перевагу над суперником і добились переможного результату – 20:5.

Третє місце у чемпіонаті і бронзові медалі стали нагородою дітям за їхню працю на тренуваннях.

Чемпіонами України у цій віковій групі стала команда ОДЮСШ Одеса, яка у фіналі перемогла “Буревісник”-ДЮСШ-1 Хмельницький.

Підсумкові результати чемпіонату України з регбі серед юнаків 2012-2013 р.р.н.:
1. ОДЮСШ Одеса
2. “Буревісник-ДЮСШ-1” Хмельницький
3. “ДЮСШ-2-Станиславів” Івано-Франківськ

4. РК “Нерубайське” Одеська обл.
5. “Пантери” с. Гора, Київська обл.
6. “Лідерс” Одеса
7. “Арго” Київ
8. “Подільські кажани-ДЮСШ-1” Хмельницький
9. “КДЮСШ Переможець-Хартс-ДЮСШ-12-Політехнік” Київ

Франківське регбі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *