“Прикарпаття-ЗСУ” – “Металіст”. Анонс матчу та пряма трансляція

Футбол

У п’ятницю, 10 листопада, матчем в Івано-Франківську розпочнеться програма 16-го туру Першої ліги. Місцеве “Прикарпаття-ЗСУ” на стадіоні “Рух” прийматиме харківський “Металіст”. За протоколом безпеки воєнного стану гра пройде без присутності глядачів. Пряму трансляцію дивіться о 12:30 на YouTube-каналі ПФЛ.

Вже 11 ігор – саме стільки триває безпрограшна серія івано-франківської команди, яка здобула три поспіль перемоги і наразі посідає п’яте місце у групі “А”. Два поєдинки поспіль вирішальні м’ячі прикарпатців забиває Дмитро Шинкаренко. Натомість найкращий бомбардир чемпіонату Андрій Хома минулої неділі так і не зміг відзначитися у Бучі, тож перервав свою 4-матчеву гольову серію, але молодий нападник має намір поповнити свій доробок на фініші першого етапу.

Має свою серію, щоправда, дуже невтішну і “Металіст”. Антирекорд в історії клубу – 10 ігор без перемог: 3 нічиї та 7 поразок. Як наслідок, останнє місце у групі “А” для наймолодшої команди Першої ліги. Хоча й харків’яни не програли тернопільській “Ниві” (перемога і нічия), а також зуміли відібрати турнірні очки у “Поділля” (в Ужгороді) і на виїзді – у двох команд з чільної п’ятірки: бузівської “Ниви” (0:0) та “Епіцентру” (2:2). 

В новітній історії суперники зустрілися між собою лише тричі. У першоліговому сезоні 2021/22 дві перемоги були за харків’янами, які у кожному матчі забили по чотири м’ячі – 4:1 у гостях та 4:0 вдома. Майже місяць тому у перенесеному матчі 7-го туру завдяки єдиному голу Хоми івано-франківці мінімально здолали “Металіст” в Ужгороді – 1:0. А як буде цього разу – дізнаємося у п’ятницю…

Чемпіонат України. Перша ліга. Група А. 16 тур
«Прикарпаття-ЗСУ» (Івано-Франківськ) – «Металіст» (Харків)

10 листопада 2023 року. Івано-Франківськ, стадіон “Рух” – 12:30
Арбітр: А.Михайлюк (Житомир). Асистенти арбітра: В.Аврамчук (Київська обл.), В.Бамбурак (Чернівці).
4-й арбітр: М.Липко (Івано-Франківськ). Спостерігач арбітражу: Ю.Скорейко (Чернівці).


Прикарпаття – Металіст. Поєдинок п’ятої та десятої команди групи. Прикарпаття в минулому турі в гостях перемогло вузівську Ниву і увійшло до п’ятірки кращих команд групи. Раніше у Першій лізі Прикарпаття домашніх очок з Металістом ще не набирало. Металіст у попередній грі зазнав домашньої безвольної поразки від Буковини. Підопічні Андрія Аніщенка ще з 25 серпня не знають смаку перемоги в чемпіонаті, – зазначає офіційний сайт ПФЛ.

П’ята команда групи прийматиме головного аутсайдера. Між суперниками прірва у 15 очок. Безвиграшна клубна антирекордна серія “Металіста” у Першій лізі триває 10 ігор: 3 нічиї та 7 поразок. Тиждень тому підопічні Аніщенка провалили кінцівку і поступилися “Буковині”. Безгольова серія харків’ян тривала 417 хвилин, але вони її перервали. Господарі у цій частині сезону проявляють себе з найкращого боку. Безпрограшна серія “Прикарпаття” триває в чемпіонаті 11 ігор: 5 перемог та 6 нічиїх. Свій п’ятий у сезоні гол забив захисник Дмитро Шинкаренко, який зараз є одним із лідерів команди. Господарі вважаються фаворитами протистояння, але сподіваємося, що харків’яни зможуть нав’язати боротьбу, – анонсує UA-Футбол.

Прогноз FootBoom: 2:0. Франківці демонструють чудові результати, 11 матчів поспіль не програють (+5=6). І збавляти оберти аж ніяк не збираються. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *