В Городенці відбувся шаховий турнір

ТОП Шахи

В неділю, 12 листопада, напередодні 115-ї річниці з дня народження Соломона Флора – видатного міжнародного гросмейстера, шахового журналіста та шахового судді міжнародного класу, уродженця міста Городенка, відбувся 41-й за ліком Меморіал.

На змагання прибуло близько 30 – ти шахістів з Івано-Франківської, Снятинської, Тлумацької, Заліщицької, Борщівської, Чортківської та Городенківської ОТГ.

Перед початком турніру виступив перший заступник міського голови Андрій Цюмпала, депутати міської ради Володимир Новосельський та Іван Редчук. Голова шахової федерації Городенківщини Любомир Головацький вручив іменні подяки для ветеранів.

Турнір відбувся за швейцарською системою в 9 турів з лімітом часу 10+5.

Високий рівень змагань забезпечила суддівська колегія на чолі з Петром Винницьким, який спеціально прибув на проведення турніру з служби в ЗСУ.

Перемогу отримав Юрій Кузик, першорозрядник з Снятинщини, чемпіон Чернівецької області гри в шахи (бліц), друге місце в Артема Крупи, першорозрядника з Борщева, в минулому році переможець змагань в Польщі в своїй віковій категорії, єдиний з України, що зіграв в сеансі одночасної гри в нічию з чемпіоном світу Вішванатаном Анандом (Індія), третє місце в Дем’яна Василіва, першорозрядника з Чорткова, четверте місце у Івана Редчука, першорозрядника з Городенки.

У номінаціях: кращий городенківець, що не увійшов у призери – Ярослав Ткачук, краща серед дітей – Діана Скорохід (Борщів), кращий серед ветеранів – Володимир Аніловський (Заліщики), кращий серед людей з особливими потребами – Роман Мішталь (Городенка), краща серед дівчат – Христина Скрипник (Городенка).

Дякуємо Городенківській міській раді за підтримку! Дякуємо ЗСУ за можливість розвиватись! – пише спільнота Городенківської районної шахової федерації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *