“Епіцентр” – “Прикарпаття-ЗСУ”. Анонс матчу та пряма трансляція

Футбол

У суботу, 18 листопада, у групі “А” Першої ліги будуть зіграні матчі передостаннього 17-го туру першого етапу чемпіонату. Івано-франківське “Прикарпаття-ЗСУ” гостюватиме у Кам’янці-Подільському, де зустрінеться з місцевим “Епіцентром”. За протоколом безпеки воєнного стану гра пройде без присутності глядачів. Пряму трансляцію дивіться о 12:00 на YouTube-каналі ПФЛ.

На міському стадіоні ім Г. Тонкочеєва зійдуться дві команди з чільної п’ятірки – друга (27 очок) проти п’ятої (22 очки). Це один з центральних матчів вікенду. Тиждень тому після “сухої” перемоги у Чернівцях над “Буковиною” (2:0) “Епіцентр” вже гарантував собі вихід до Чемпіонської групи. Підопічні Сергія Нагорняка мають семиматчеву безпрограшну серію (4 перемоги, 3 нічиї), а в попередній домашній грі завдали першоі у чемпіонаті поразки львівським “Карпатам” (3:2).

Натомість “Прикарпаття” перервало свою вражаючу безпрограшну серію з 11-ми матчів, зазнавши у минулому турі несподіваної домашньої поразки від харківського “Металіста” (1:2). Щоправда, на виїзді івано-франківці восени грають краще, аніж вдома (три перемоги і три нічиї), зумівши відібрати очки у команд з ТОП-5 групи “А” – “Агробізнеса” (1:1), “Карпат” (3:3), і бузівської “Ниви” (1:0). Наразі “зелено-жовті” лише на один бал випереджають “Буковину”, з якою ведуть заочну боротьбу за місце у Чемпіонській групі.

Суботня гра стане лише п’ятою в історії очних протистоянь суперників, котрі минулого сезону обмінялися домашніми перемогами у чемпіонаті – 1:0 в Івано-Франківську та 2:0 у Дунаївцях. А у поточному сезоні команди вже двічі зіграли на стадіоні “Рух”. 15 серпня мінімальну перемогу 2:1 та путівку до 1/16 фіналу Кубка України виборов “Епіцентр”, а через місяць 8-му турі Першої ліги гості зуміли відіграти два м’ячі і врятувалися від поразки – 2:2. Цікаво, як буде цього разу?

Чемпіонат України. Перша ліга. Група А. 17 тур
«Епіцентр» (Кам’янець-Подільський) – «Прикарпаття-ЗСУ» (Івано-Франківськ) 
18 листопада 2023 року. Кам’янець-Подільський, стадіон ім. Г. Тонкочеєва – 12:00

Арбітриня: Л.Тельбух (Дніпро). Асистенти арбітрині: М.Близнюк (Харків), О.Матяш (Полтава).
4-й арбітр: І.Салаш (Калуш). Спостерігач арбітражу: М.Левко (Чернівці).


Епіцентр – Прикарпаття. “Епіцентр” не програє у Першій лізі вже сім ігор. Ці результати дозволили піднятися на друге місце і забезпечити собі участь у Чемпіонській групі навесні. А ось у гостей вся боротьба ще попереду. У минулому турі перервалася безпрограшна серія “Прикарпаття”, яка тривала в чемпіонаті 11 ігор. Підопічні Рипана зараз всього на одне очко відірвалися від шостого місця, тому вони не мають права втрачати очки. Чи зможе колектив із Івано-Франківська досягнути результату під психологічним тиском? – анонсує UA-Футбол.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *