“Говерла” зіграє з “Політехнікою”

Баскетбол

Ігровий тиждень Суперліги Favbet продовжиться другим матчем баблу в Рівному, де вперше в сезоні зустрінуться Політехніка-Галичина та Прикарпаття-Говерла. Обидві команди знаходяться на позначці у 50% перемог після 8 зіграних матчів.

Політехніка-Галичина виграла три матчі поспіль, здолавши днем раніше у неймовірній грі з двома овертаймами БК Рівне (99:89). Питання свіжості команди після виснажливого матчу постає одним з ключових для керманича львів’ян Ярослава Зубрицького.

Говерла свою останню гру проводила 3 листопада, коли в Дніпрі поступилась лідеру Суперліги (58:104). Тож сьогодні одна з команд зможе вийти на позитивний баланс перемог та поразок.

Для команди Євгена Мурзіна одним з ключових завдань у захисті буде робота проти найкращого скорера чемпіонату Джакора Нельсона, який в середньому за гру у складі Політехніки набирає 25.6 очка. У команди з Івано-Франківська 15.5 очка набирає Сергій Старцев, який другий сезон поспіль є провідною опцією в атаці цієї команди.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ СУПЕРЛІГИ

Зустріч Політехніки-Галичини та Прикарпаття-Говерли важлива в контексті турнірної боротьби та розподілу місць в середині таблиці. Трансляцію матчу дивіться на телеканалі XSPORT та на каналі ФБУ в youtube.

Політехніка-Галичина — Прикарпаття-Говерла

Початок матчу — 16:00

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *