Просування в Google: оптимізація для високих позицій

Інші

Підвищити продуктивність роботи сторінки в пошуковій мережі допоможе технічна оптимізація пошукових систем. Удосконалення технічного SEO стосується процесу забезпечення сумісності веб-сайту з технічними стандартами та стандартами доступності, встановленими пошуковою системою Google. 

Основні аспекти SEO просування в Google

Існує 3 основні напрямки технічного SEO, які беруть до уваги спеціалісти:

  • швидкість сторінки;
  • зручність для мобільних пристроїв;
  • безпека.

Зручність для мобільних пристроїв і швидкість сторінки – це аспекти технічної оптимізації пошукових систем, які впливають на досвід відвідувачів веб-сайту. Зазвичай вони розглядаються під час аналізу ключових веб-метрик для просування гугл

Застосовуючи технічну оптимізацію пошукових систем, обов’язково слід подбати про оптимізацію зображень на сайті, змінивши розмір і стиснувши їх перед додаванням на свою сторінку. Це дозволить завантажувати сторінки швидше та ефективніше.

Ще одним із основних факторів, який слід враховувати для оптимізації до високих позицій в Google є безпека сайту. Пошукові системи та користувачі схожі в тому, що віддають перевагу шифруванню та захисту за допомогою сертифіката SSL, особливо коли вони збирають конфіденційну інформацію від своїх відвідувачів. Зазвичай Google проводить перевірку безпеки протягом кількох днів, відстежити прогрес цього процесу можна за допомогою звіту про стан індексування або інструмента перевірки URL-адрес.

Що впливає на рейтинг сайту в Google

Окрім основних веб-метрик, які впливають на сео просування гугл та визначають його рейтинг в пошуковій мережі, беруться до уваги такі ключові показники взаємодії:

  • мобільна сумісність;
  • наявність нав’язливих спливаючих вікон. 

Розробляючи веб-сайт для комп’ютера, слід враховувати,  чи будуть посилання та спливаючі вікна ефективно відображатися також і на екрані мобільного пристрою, чи буде сторінка працювати безперебійно та залишатися інтуїтивно зрозумілою у користуванні. Тому розробники конструкторів, теми та плагінів створюються з урахуванням сумісного дизайну. Ключ до мінімізації помилок у процесі полягає в постійному перегляді на різних пристроях, щоб переконатися, що все зручно для користувачів і працює належним чином.

Спливаючі вікна є ключовим маркетинговим інструментом SEO, який за правильного використання дає позитивні результати. Але якщо сайт показує нав’язливі спливаючі вікна з неякісним дизайном, то це може швидко знизити довіру відвідувачів та негативно вплинути на рейтинг і репутацію веб-сайту в пошуковій мережі Google.

Джерело: https://seo.ua/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *