Відбулась ІІ чергова Конференція Коломийської РАФ

Футбол

17 листопада 2023 року в офісі Коломийської РАФ відбулась ІІ чергова конференція Громадської спілки «Коломийська районна асоціація футболу».

Захід проведено згідно з рішенням виконавчого комітету Коломийської РАФ №6 від 05 липня 2023 року. Роботу конференції розпочали з виконання Гімну України, та вшанування хвилиною мовчання полеглих героїв які загинули захищаючи свою Батьківщину.

Далі голова асоціації Тарас Яворський нагородив відзаною “За заслуги” ІФАФ та подякою за вагомий внесок в розвиток дитячо-юнацького футболу на Коломийщині тренера ДЮСШ м.Снятин, члена виконавчого комітету Коломийської РАФ Василя Тофана. На Конференції було заслухано звіт голови асоціації Тараса Яворського та звіт Виконавчого комітету, щодо роботи за звітний період.Також делегати ознайомились зі звітом ревізійної комісії Коломийської РАФ, після доповіді голови комісії Тепчука Ігоря.

Серед питань порядку денного, делегати обговорили та ухвалили рішення по наступним питанням:
Внесли зміни в персональний склад контрольно-дисциплінарного комітету Коломийської РАФ, а саме, виключили зі складу комітету Володимира П’ятковського та включили до членів комітету Руслана Слободяна.
Змінили персональний та кількісний склад Виконавчого комітету:Зменшили кількісний склад членів Виконавчого комітету з 13 до 11 членів;
Виключили зі складу виконавчого комітету Василя Бецу, Андрія Мандича, Олексія Григоріва.
Включили до складу комітету Ігоря Шлемка.
Обрали заступником голови Коломийської РАФ Назарія Мочернюка
Також замість Олексія Григоріва обрано заступником голови Олександра Григоріва

Коломийська РАФ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *