Марта Федик – MVP матчу в Суперлізі

Волейбол

“Аланта” та “Балта” в цьому сезоні ставлять перед собою найамбітніші цілі. Проте сьогодні сильнішим виявився дніпровський клуб, здобувши впевнену “суху” перемогу. 

Стартовий розіграш, який завершився на користь балтянок, задав високий темп цьому матчу.  Анастасія Малишева в ті хвилини в основному вантажила м’ячами лідерку атак свого колективу Анастасію Стрельбицьку. Остання діяла з перемінним успіхом. Наприклад, після того, як її постріли двічі поспіль зустріли опір суперниць, дніпрянки вийшли вперед (6:4).

Далі представниці Одещини стали помилятися в простих ситуаціях, які дозволили “Аланті” відірватися в рахунку (14:9). До кінця сету підопічні Андрія Романовича прийти до тями так і не змогли. Не виправили поточне становище навіть заміни — 25:13. 

Колектив Гарія Єгіазарова комбінував та володів ініціативою і в наступній партії. Звісно, не завжди вдалося їм завершувати комбінації результативно. Бо на тому боці сітки чатували блокуючі “Балти”. Щоправда, тим складно було віднайти протидію Марті Федик. Один з її пострілів змусив Андрія Романовича взяти перерву (12:8).

Під кінець сету представниці Одещини вирівняли гру та скоротили відставання до мінімуму: Катерину Дзендзеловську, яка вийшла для підсилення блоку, “зачохлила” Дар’я Склярова (20:19). Але остаточно перевернути хід протистояння досвідчені гравчині “Аланти” своїм опоненткам не дозволили — 25:22. 

Волейболістки “Балти” продовжували шукати свою гру. Десь не вистачало дівчатам ігрової хімії, щоб нав’язувати боротьбу бронзовим призеркам чемпіонату. В певний момент Ксенія Пугач вибила візаві з прийому, через що її клуб забезпечив собі комфортний гандикап (10:2). Він, до слова, став вирішальним — 25:14.

“Аланта” — СК “Балта” 3-0 (25:13, 25:22, 25:14)

Стартовий склад “Аланти”: Проценко (6), Лозінська (5), Камінська (6), Федик (25), Лучко (к) (9), Парфьонова (4), Луценко (л), Бойко (л). На заміну виходили: Дзендзеловська (2), Пугач (1), Кравченко. 

Стартовий склад СК “Балта”: Дрьомова (3), Ратій (6), Ногіна (9), Стрельбицька (4), Волченко (к) (7), Малишева (2), Карасьова (л). На заміну виходили: Лиса, Склярова (6).

ПВЛУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *