Чемпіонат області: коломийське дербі вже у 1 турі

Футзал

ІФАФ провела процедуру жеребкування календаря Чемпіонату області сезону 2023/24.

Як і повідомлялось раніше, на старт футзального чемпіонату вийдуть дев’ять команд, які зіграють у два кола. Матчі турніру проходитимуть на трьох аренах – Манежі КФВ в Івано-Франківську, де свої домашні поєдинки гратимуть “Ревера”, “Рибак-АСК”, “Ураган-2-КФВ”, “Галія” та “Рух-Контіліум Груп”, СК Королівка, що на Коломийщині (домашня арена “Варатика”, “Фурнітури-Експрес 24” та “Вовків”) та СК ДЮСШ у Городенці, де своїх суперників прийматиме “Пробій”. Разом з тим, у випадку завантаженості Манежу КФВ деякі поєдинки чемпіонату може прийняти Муніципальний ФОЦ.

Згідно жеребкування, вже у 1 турі пройде коломийське дербі – на арені в Королівці силами поміряються “Фурнітура-Експрес 24” та “Вовки”. В інших матчах стартового туру “Ревера” проекзаменує новачків з “Варатика”, “Рух-Контіліум Груп” зіграє з дублерами “Урагану”, а “Галія” в центральній грі туру зустрінеться з “Пробоєм”.

Базова дата проведення матчів 1 туру – 2 грудня. Планується, що базовим днем проведення Чемпіонату області є субота, втім, матчі можуть бути перенесені як на п’ятницю, так і на неділю. Остаточний розклад ігор 1 туру стане відомим найближчим часом.

Чемпіонат області. 1 тур
“Ревера” Івано-Франківськ – “Варатик” Коломия
“Фурнітура-Експрес 24” Коломия – “Вовки” Коломия
“Рух-Контіліум Груп” Івано-Франківськ – “Ураган-2-КФВ” Івано-Франківськ
“Галія” Івано-Франківськ – “Пробій” Городенка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *