Легендарний Кордоба, голеадор Крамар і тренер дебютантів – символічна збірна 1 туру Чемпіонату області

Футзал

SPORT.IF.UA презентує символічну збірну 1 туру Чемпіонату області з футзалу.

Друзі, цей день настав – SPORT.IF.UA разом з футзальними експертами називає символічну п’ятірку та тренера 1 туру Чемпіонату області!

Символічна п’ятірка 1 туру Чемпіонату області:

Голкіпер
Олег ГОРДІЄВИЧ (“Ураган-2-КФВ” Івано-Франківськ)
Статистика: 1 матч (1 пропущений м’яч)

Почнемо з найбільш обговорюваної позиції експертами у нашій символічній збірній – позиції голкіпера. Судіть самі – Олександр Пеца-Довбуш відіграв на “нуль” у матчі проти “Вовків”, в центральній грі туру Богдан Кузів та Святослав Рибак не раз тішили шанувальників футзалу шикарними сейвами (до речі, про сейв туру поговоримо окремо трохи нижче). Та все ж ми зупинились на кандидатурі Олега Гордієвича з “Урагану-2-КФВ”. Саме надійна гра молодого голкіпера “драконів” наприкінці зустрічі проти “Руху-КГ” дозволила команді святкувати першу перемогу в сезоні.

Універсали
Роман КОРДОБА (“Пробій” Городенка)
Статистика: 1 матч (2 голи)

У центральній грі окрім голкіперів виблискував і легендарний у минулому “ураганівець” Роман Кордоба. Роман спочатку здобув дебютну перемогу у статусі наставника “Урагану-2-КФВ”, а згодом сам вийшов на паркет і як в найкращі свої роки двічі гарматними ударами вражав ворота суперників. Саме другий гол Романа зі штрафного особливо припав до душі шанувальникам футзалу.

Роман ТРЕТЯК (“Галія” Івано-Франківськ)
Статистика: 1 матч (1 гол)

У “Галії” лідерські якості у звітному протистоянні продемонстрував Роман Третяк. 29-річний універсал встигав і відпрацьовувати в обороні, і загострювати в атаці. Та й більярдний удар після передачі Новицького з ауту заслуговує, як мінімум, потрапити у топ-5 стартового туру.

Василь БЛАЩУК (“Фурнітура-Експрес 24” Коломия)
Статистика: 1 матч (2 голи)

За відсутності досвідчених Даніва та Кушецького у складі “Фурнітури-Експрес 24” якнайкраще проявив себе інший дует у складі Василя Блащука і Ігоря Крамара. Василь у матчі проти “Вовків” був одним з найкращих на паркеті – часто опинявся на вістрі атаки і лише непогана гра голкіпера суперників завадила універсалу забити більше ніж два м’ячі.

Ігор КРАМАР (“Фурнітура-Експрес 24” Коломия)
Статистика: 1 матч (1 гол, 1 асист)

А от Ігор Крамар в поточному сезоні змусив про себе говорити не лише прикарпатських шанувальників футзалу. Ще б пак, універсал “Фурнітури” після першого кола очолює гонку бомбардирів Першої ліги, забивши 7 м’ячів у 5 зіграних зустрічах. Продовжив свою голеадорську справу Крамар і в чемпіонаті області, записавши у стартовому турі до свого активу гол та результативну передачу.

Тренер туру
Юрій ОСТРОВСЬКИЙ (“Варатик” Коломия)
Статистика: 1 матч (1 перемога)

Одразу два переможні тренерські дебюти мали місце в 1 туру Чемпіонату області. Якщо про дебют Романа Кордоби ми вже мимобіжно згадували, то на вдалому дебюті Юрія Островського зупинимось детальніше. Ще б пак, “Варатик” в поточному сезоні є асболютним дебютантом обласних змагань. У складі коломиян залишилось лише шестеро гравців, які минулого року здобули “бронзу” Чемпіонату Коломийщини, а решту футзалістів у сезоні 2022/23 виступали у 3 лізі районних змагань. Тож перемозі над більш досвідченішими виконавцями “Ревери” варто завдячувати саме наставнику коломиян.

Гол туру

А ось гол туру ми пропонуємо обрати вам шановні читачі. Наші друзі з YouTube-каналу ІФ СПОРТ зібрали усі 17 голів 1 туру чемпіонату області і пропонують вам обрати найкращий в коментарях до даного відео. Залітайте на YouTube-канал ІФ СПОРТ і в коментарях голосуйте за свого фаворита!

Сейв туру
Святослав РИБАК (“Пробій” Городенка)

У звітному турі було багато чудових сейвів від голкіперів, та ми зупинимось на одному. Голкіпер “Пробою” Святослав Рибак впорався із здавалось би “мертвим” ударом зі штрафного у виконанні Владислава Блонського, потягнувши “круглого” з нижнього кута власних воріт.

Відео сейву:

P. S. Друзі, ось таким у нас видався 1 тур Чемпіонату області і перша за нашою версією символічна п’ятірка. Запевняємо, що з часом будемо додавати ще рубрик у наші огляди, а ви підписуйтесь на наші соцмережі та не прогавте все найцікавіше у обласному футзалі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *