“Ураган” приймає “Харків”

Футзал

8-го грудня матчем в Івано-Франківську стартує 14-й тур Vbet Екстра-ліги.

Підопічні Максима Павленка на власному майданчику проекзаменують МСК «Харків». Перед звітним поєдинком команди знаходяться на різних полюсах. Якщо «дракони» після важкого і переможного поєдинку проти львівських «айтішників» (матч завершився з рахунком 1:0) зберігають за собою лідерство в чемпіонаті, то підопічні Станіслава Гончаренка закріпились в середині турнірної таблиці, посідаючи після 12 матчів шосту сходинку, а в своєму останньому поєдинку перед вояжем до Івано-Франківська поступились столичному «Aurora-Clust» – 1:4.

До слова, в поточному сезоні харків’яни ще жодного разу не зіграли внічию, а значить, і поєдинок в Івано-Франківську обіцяє бути безкомпромісним та цікавим, адже гра першого кола завершилась впевненою перемогою «ураганівців» – 7:1, а це означає, що наші суперники точно старатимуться “попсувати нерви” господарям майданчика.

Як воно буде – побачимо вже у п’ятницю.

«Ураган» – МСК «Харків» 

 8 грудня (пʼятниця), 13:00

Поєдинок у зв’язку з обмеженнями військового стану ВІДБУДЕТЬСЯ БЕЗ ГЛЯДАЧІВ, і його можна буде переглянути у прямому ефірі на YouTube-каналі Асоціації футзалу України.

https://www.youtube.com/watch?v=xc27yvYsg54

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *