ФАПФ U-13: підсумки першого півріччя сезону 23/24

Футбол

Підсумовувати першу половину сезону 2023/2024 розпочинаємо із наймолодшої команди ФАПФ – гравців 2011 р. н.

Новий сезон гравці ФАПФ вікової категорії U-13 розпочали із «золота» на турнірі «Jako IF Football Cup-2023». За результатами проведених ігор, на той період вихованці Романа Ківнюка, здобули три перемоги та два матчі завершили з нічийним рахунком.

Далі, перед початком чемпіонату ДЮФЛІФО, команда ФАПФ U-13 провела декілька успішних товариських ігор. А вже на початку вересня у них відбулась заміна тренера. У боротьбу за очки обласних змагань, де їхніми суперниками стали команди старшої вікової категорії, «зелено-жовті» вступили під наставництвом Олега Блонського. У чемпіонаті вони провели 5 матчів. На рахунку гравців ФАПФ 1 перемога, 2 нічиї та така ж кількість поразок. Набравши 5 очок, «зелено-жовті» посіли 4 сходинку турнірної таблиці.

«Хотілося б кращого результату. Для прикладу, у домашніх іграх з командами «Варатик» та «Ліцей-Вікторія», щоб ми здобули 3 очки, а не розійшлись нічиєю. На даному етапі важливий не настільки результат, як сам розвиток футболістів. Хоча звісно про результат не забуваємо. На сьогодні можу виокремити наших лідерів – Захара Андрієчка та Ростислава Кухтарука, які були залучені до матчів ДЮФЛУ разом із старшою віковою категорією. Також є гравці, які прогресують з кожним матчем і показують досить хороші результати. Наразі, будемо готуватись до весняної частини сезону, щоб покращити свої результати та піднятись на верхні щаблі турнірної таблиці»,- підсумував тренер ФАПФ U-13 Олег Блонський.

ФАПФ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *