Фестиваль міні-баскетболу в Івано-Франківську: що треба знати учасникам

Баскетбол

На початку наступного року з 4-7 січня в Івано-Франківську Федерація баскетболу України проведе 4-денний фестиваль міні-баскетболу.

Фестиваль планується для юнаків та дівчат 2013 та 2014 років народження

Баскетбольна програма фестивалю пройде в залі манежу КФК, який є місцем проведення матчів чоловічої Суперліги Favbet.

До участі у змаганнях допускаються команди юнаків та дівчат закладів загальної середньої освіти, збірних команд районів, міст, областей, спортивних і  баскетбольних клубів, ДЮСШ, СДЮШОР, УФК, УОР, ліцеїв та інтернатів спортивного профілю та ін. дитячо-юнацьких спортивних закладів (ДЮСЗ), що подали офіційну заявку.

Склад команди – 12 гравців, 2 тренери. Додаткова кількість учасників та осіб, що супроводжують команду, обов’язково має бути попередньо узгоджена з оргкомітетом змагань до 22 грудня 2023 року. Контактна особа – директор департаменту організації та проведення змагань ФБУ: Гаврилов Олександр  тел. (098) 220-26-89

Під час фестивалю буде змінено висоту кошика до 2,80 метрів (стандарт 3.05), також будуть використовуватися м’ячі розміром 5.

Правилами змагань передбачено залучення всіх гравців команди до матчів – половина гравців грають в першій чверті, інша половина в другій чверті. В другій половині матчу тренер проводить всі заміни без обмежень ігрового часу.

Окрім змагань з міні-баскетболу, у програмі змагань заплановано проведення естафети з баскетбольним м’ячем, конкурсу капітанів команд.  Умови конкурсів буде розміщено на офіційному сайті ФБУ пізніше.

Команда-переможець змагань з міні-баскетболу нагороджується Кубком “Переможець Змагань з міні-баскетболу”. Також кубками, медалями та дипломами будуть нагороджені всі гравці та тренери призерів змагань з міні-баскетболу.

Окремо пам’ятними призами будуть нагороджені гравці команд-призерів естафети, переможець конкурсу капітанів команд та 12 кращих гравців команд.

Усіх охочих, хто бажає стати учасником фестивалю міні-баскетболу в Івано-Франківську в січні 2024 року, просимо подавати свої заявки на електронну пошту fbuminibasket@gmail.com до 22 грудня 2023 року.

Усі витрати на організацію та проведення Фестивалю міні-баскетболу ФБУ бере на себе

Витрати з проживання та харчування учасників – за рахунок відряджаючої сторони.

Порядок підготовки спортивних споруд та дотримання безпеки учасників глядачів під час проведення змагань проводиться у відповідності до постанови Кабінету Міністрів України від 18 грудня 1998 року № 2025 “Про порядок підготовки спортивних споруд та інших спеціально відведених місць для проведення масових спортивних та культурно-видовищних заходів” та наказу Мінмолодьспорту від 28.05.2022 р. № 1587 «Про деякі питання проведення всеукраїнських спортивних заходів в умовах воєнного стану», «Додаткових заходів безпеки для організації та проведення на території Україні чемпіонатів, Кубків та всеукраїнських змагань серед дорослих та найближчих до них вікових груп в умовах воєнного стану», розроблених Мінмолодьспортом.

У разі повідомлення про повітряну тривого учасники змагань переходять у найближче укриття.

ФБУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *