“Благо-Юність” розпочала підготовку до весняної частини сезону

Футбол

Команда познайомилась з новини головним тренером.

1-го лютого лідер Чемпіонату області та півфіналіст Кубка України серед аматорів “Благо-Юність” (Івано-Франківськ/Верхня) розпочав підготовку до весняної частини сезону, повідомляє SPORT.IF.UA. Команда зібралась у Львові, де й провела перше тренування під керівництвом нового головного тренера Василя Малика.

Найближчим часом на команду очікують кілька контрольних матчів. Зокрема, 10-го лютого “Благо-Юність” візьме старт на Меморіалі пам’яті Ернеста Юста. У першому матчі турніру суперником виступить чемпіон Волині “Луцьксантехмонтаж №536”. А вже за чотири дні, 14-го лютого, “королі” запланували спаринг з учасником Першої ліги з тернопільською “Нивою”.

Також наразі ведуться перемовини щодо проведення контрольних матчів з низкою клубів Першої та Другої ліг, а також Чемпіонату ААФУ. Серед потенційних суперників – першолігова “Буковина” з Чернівців та чвертьфіналіст Кубка ААФУ “Марамуреш” із Закарпаття. Додамо, що в планах команди участь у традиційному Кубку Підгір’я, старт якого запланований на 17 березня.

Натомість весняна частина сезону для “Благо-Юності” розпочнеться в середині квітня. 14-го квітня, згідно попереднього графіка, стартують обласні змагання, тоді як 17-го числа заплановано провести перший півфінальний матч Кубка України серед аматорів проти ФК “Миколаїв”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *