Кубок області. 1/2 фіналу: головний трофей розіграють “Рибак-АСК” та “Фурнітура-Експрес 24” (+ ВІДЕО)

Футзал

Відомі фіналісти кубкового турніру!

Перший фіналіст Кубка Івано-Франківщини визначився ще у середу, 21-го грудня. На майданчику КФВ зійшлись “Рибак-АСК” та “коломийські “Вовки”. Вже на 5-ій хвилині Юліан Горбатий реалізував пенальті і вивів свою команду вперед – 1:0. Мінімальний рахунок протримався аж до середини другої половини, коли Лейб’юк подвоїв перевагу “рибаків”. Далі суперники показали відкритий футзал, забивши на двох ще п’ять м’ячів – 5:2 на користь підопічних Івана Скіцка.

“Рибак-АСК” Ямниця – “Вовки” Коломия – 5:2 (1:0)
Голи:
Ю. Горбатий (5, пен), Лейб’юк (22), Феліпович (25), Остафійчук (28), Турчанський (30)
Перший матч – 2:0


А от у другому півфіналі все було ще гарячіше. Згідно рішення КДК свій домашній матч-відповідь звітної стадії “Пробій” проти “Фурнітури-Експрес 24” провів у Манежі КФВ. Коломияни, зважаючи на рахунок першого матчу, не форсували події у грі і лише на останній хвилині першої половини швидкий випад віч-на-віч з голкіпером реалізував Володимир Іваничук – 0:1. У другому таймі Петро Іваничук вдруге приголомшив городенківців – 0:2. Майже одразу “Пробій” перейшов на гру з п’ятим польовим – роль воротаря-ганяли виконував Назарій Самочко. І саме він при розіграші п’ятого зумів двічі вразити ворота коломиян і відновити статус-кво – 2:2. Втім, останнє слово цього дня було за номінальними гостями – Крамар потужним ударом приніс своїй команді перемогу.

“Пробій” Городенка – “Фурнітура-Експрес 24” Коломия – 2:3 (0:1)
Голи:
Самочко (23, 27) – В. Іваничук (15), П. Іваничук (21), Крамар (29)


Таким чином, у фіналі в боротьбі за головний трофей зійдуться “Рибак-АСК” та “Фурнітура-Експрес 24”. Фінальний матч відбудеться 13-го березня на арені СК Королівка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *