Контрольний матч. “Прикарпаття-ЗСУ” – “Поділля” – 2:0

Футбол

У рамках підготовки до весняної частини сезону “Прикарпаття-ЗСУ” провело свій черговий, вже сьомий спаринг. Суперником стало хмельницьке “Поділля”, з яким івано-франківська команда двічі зіграла внічию у групі “А” на першому етапі чемпіонату. Цей матч відбулася на штучному полі стадіону “Хет-трик Арена”.

Поєдинок розпочався зі швидкого голу господарів: на сьомій хвилині арбітр призначив 11-метровий за фол на Стадніку, і пенальті впевнено реалізував новачок “жовто-зелених” Олег Кос – 1:0. Надалі прикарпатці створили ще кілька небезпечних моментів, але хмельничан виручив їхній воротар.

По перерві “Прикарпаття” зуміло вдруге вразити ворота суперника. На 74-й хвилині після навісної передачі від Цюцюри класним ударом головою у падінні Роман Барчук пробив повз голкіпера – 2:0.

Контрольний матч
«Прикарпаття-ЗСУ» (Івано-Франківськ) – «Поділля» (Хмельницький) – 2:0 (1:0)
Голи
: Кос (7, пен.), Барчук (74).

Прикарпаття (1 тайм): Бобинець – Попчук, Болденков, Француз, Шинкаренко, Геник, Рудюк, Стаднік, Беспалько, Кос, Барчук.
У другому таймі на заміни виходили: Кучерук, Демків, Тітаєвський, Бучакчийський, Радульський, Соловйов, Титов, Цюцюра + гнп.

Наступного тижня “Прикарпаття-ЗСУ” запланувало провести ще один контрольний поєдинок. У неділю, 10 березня, на натуральному газоні стадіону “Гірка” івано-франківці прийматимуть друголігову “Скалу 1911” зі Стрия.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *