Франківські баскетболістки обмінялись перемогами з рівнянками

Баскетбол

В регулярному чемпіонаті жіночої Вищої ліги відбулись чергові матчі.

У Рівному зустрічались місцевий колектив приймав франківок. Обидві команди мали по 11 перемог і 1 поразці в сезоні, в тому числі обмінялись перемогами в Івано-Франківську, тому очні матчі на минулих вихідних фактично визначили переможця групи.

Перший матч команд пройшов за переваги рівненської команди, яка з середини першої чверті захопила ініціативу і не віддала лідерство. Втім гості з Івано-Франківська бились до останнього – за 1:12 до кінця після двох точних штрафних Анастасії Шепелюк перевага Рівне-ОСДЮСШОР зменшилась до мінімуму – 71:70 – але франківська команда не дожала до кінця суперника.

У Рівного Олександра Тинщук завершила матч з 23 очками, 8 підбираннями та 5 передачами, а Анастасія Климчук набрала 18 очок. У Франківська-ПНУ 33 очка та 8 підбирань до активу записала Анастасія Шепелюк, у Ольги Боровець 21 очко.

Рівне-ОСДЮСШОР – Франківськ-ПНУ-ДЮСШ-2 77:72 статистика

У другій грі нашій команді потрібно було обов’язково перемагати і вона це зробила.

Зі старту матчу франківки заволоділи ініціативою, у другій чверті оформили двозначну перевагу і ні на мить не змусили сумніватись у своїй підсумковій перемозі.

Анастасія Шепелюк у переможців набрала 33 очка, а Анна Шахватова оформила дабл-дабл з 12 очок та 10 підбирань. У Рівного Олександра Тинщук відзначилась 23 очками, а Ангеліни Григорук дабл-дабл з 14 очок та 14 підбирань.

Рівне-ОСДЮСШОР – Франківськ-ПНУ-ДЮСШ-2 73:85 / статистика

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *