Тренер U-19 каже про ймовірне залучення до українських юніорів Крістіана Шевченка

Інші

Безліч спортивних видань публікують заяви головного тренера української збірної юніорів, Д.Михайленко про ймовірне залучення сина А.Шевченка – Крістіана. Зазначається, що наставник U-19 знаходиться у постійному контакті з представниками “Вотфорда” щодо цього. А, причиною є високий рівень Крістіана в останніх трьох матчах, за якими особисто спостерігав Михайленко.

Окремо, 4 березня видання Sport.ua повідомило, що “Шева молодший” отримав громадянство України. Це дає можливість юнакові брати участь у матчах на боці українських збірних. Але, залишається ще зареєструватися у ФІФА. Провести вільну хвилину з користю допоможе vip-casinos.org, де надається доступ до великого обсягу слотів та гарних бонусів.

Останні досягнення Шевченка молодшого

Минулого літа, у віці 17 років, Крістіан приєднався до англійського молодіжного клубу “Вотфорд” (наразі, він грає за U18). Протягом 2023 року, молодий форвард відзначився виступами у складі U17, U18 та, навіть дебютом в U21 (21 грудня 2023 року). Щодо останніх новин, серед них є:

  • Внесення Крістіана до переліку гравців української U-19 (кінець лютого 2024);
  • Один з голів у переможному матчі між “Вотфордом U-17” та Бернлі – 27 лютого;
  • Отримання українського паспорта у берені 2024.

Щодо отримання Крістіаном громадянства, процес зайняв трохи менш як два місяці. Тепер, хлопцю залишається лише отримати так зване “футбольне громадянство” у ФІФА. А, далі можна розраховувати, що він опиниться у складі української U-19. Цікаво, що тренер юніорів бачить “Шеву молодшого” на позиції вінгера.

Коментарі Андрія Шевченка щодо майбутнього Крістіана

1 березня, видання sport.24tv.ua опублікувало заяву “зіркового батька” Крістіана про його ймовірне майбутнє. Згідно з нею, 17-річний “Шева” ще не визначився з конкретною збірною для постійного співробітництва. А, щодо виклику до юнацької збірної України, Андрій додав, що рівень гри Крістіана повинен відповідати чинним вимогам тренерів.

Додатково, президент УАФ зазначив, що Крістіан має отримати офіційний виклик від збірної певної країни. Після, він вважає, що син відгукнеться на запрошення. Але, спочатку треба показати відповідний рівень. Тим часом відомо, що Крістіан має змогу обирати між збірними Великобританії, США, України та Польщі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *