ФК Колос (Полонне) – НК Пробій (Городенка). Анонс матчу

Футбол

Черговий матч городенківців у Чемпіонаті ААФУ.

Футбол. Чемпіонат України серед аматорів сезону 2023/24, 14 тур
30.03.24 (субота), стадіон “Полонь” м. Полонне (Хмельницька обл.),  13.00
ФК “Колос” (Полонне) – “Народна Команда “Пробій” (Городенка)
Арбітр: Шевчук А.М. (Волинська обл.), Асистенти: Мімнонов О.М., Кіцкай Д.О. (Тернопільська обл.)
4-й арбітр: Матковська М.М. (Хмельницький), Спостерігач арбітражу: Подгорчук О.І. (Житомирька обл.)

У суботу 30 березня стартує власне весняна частина Чемпіонату України серед аматорів сезону 2023/24. Хоча команди вже встигли провести перенесені з осені поєдинки, що не відбулися з різних причин. Так городенківці провели дві виїзні зустрічі в яких поступилися “Агрону” з Тернопільщини – 0:2 та зіграли в суху нічию 0:0 із Закарпатським “Марамурешом.”  А от господарі зіграли свій домашній матч з “Подолянями” на нейтральному полі зі штучним покриттям в Рівному та зазнали прикрої поразки 0:5. Очевидно, що такий невтішний результат і змусив підопічних Ігора Шишкіна повернутися на рідний стадіон, незважаючи на те, що стан газону на ньому поки бажає кращого.

У першому колі в матчі між “Пробоєм” та “Колосом” було зафіксовано результативну нічию 2:2. На дубль Івана Сондея команда з Хмельниччини відповіла голами Кашперука та Наконечного на 90+4 хвилині.  Перед початком звітної зустрічі гості випереджають господарів на один заліковий пункт (17 проти 16) та мають позитивну різницю забитих та пропущених м’ячів (19:15), тоді як у господарів  вона рівна (19:19).

Щодо кадрових питань, то Народна Команда “Пробій” за минулий тиждень дозаявила граючого тренера воротарів Мафтія Кудлу, натомість “Колос” поповнив свої ряди одразу трьома досвідченими виконавцями: універсалами Олексієм Притуляком та Дмитром Демчиком і нападником Романом Никитюком. Відзаявлені у господарів: форварди Федоров та Козьбан, а також півзахисники Гордійчук, Кір’ях і Царьов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *