Наші профі. Жінки: в матчі лідерів сильніша “Ворскла”

Футбол

Огляд футбольних вихідних для прикарпатських футболісток.

Жінки. Вища ліга
Група 1 (1-6 місце). 2 тур
ЖФК “Шахтар” Донецьк – ЖФК “Колос” Ковалівка – 1:2
Любов Мохнач (Ш) відіграла весь матч. Оксана Геник (Ш) відіграла весь матч і на 53-ій хвилині отримала попередження. Мар’яна Іванишин (К) не потрапила до заявки на матч.

У матчі претендентів на медалі поточного сезону ковалівський “Колос” зумів обіграти донцький “Шахтар” – 2:1. У складі “шахтарівок” Любов Мохнач та Оксана Геник зіграли всі 90 хвилин, тоді як у гостей Мар’яна Іванишин опинилась поза заявкою. За підсумками ігрових вихідних “Колос” зберіг за собою третю позицію чемпіонату, маючи у своєму активі 28 очок. Натомість “Шахтар” йде п’ятим, а відставання від того ж таки “Колосу” збільшилось до дев’яти пунктів.

ЖФК “Кривбас” Кривий Ріг – ЖФК “Ворскла” Полтава – 1:2
Даяна Семків (К) відіграла весь матч. Роксолана Кравчук (В) вийшла у стартовому складі, на 40-ій хвилині отримала попередження і була замінена на 89-ій хвилині. Вероніка Андрухів (В) вийшла у стартовому складі і була замінена на 69-ій хвилині.

Полтавська “Ворскла” повернулась на вершину жіночої Вищої ліги. Полтавчанкам вдалось в особистій грі обіграти “Кривбас” (2:1), зрівнятись за очками з “кривбасівками” та випередити останніх за додатковими показниками. Усі троє наших гравчинь вийшли у стартових складах своїх команд.

Група 2 (7-12 місце). 2 тур
ЖФК “Дніпро-1” Дніпро – ЖФК “Динамо” Київ – 1:1
Світлана Маліборська (Д-1)
 відіграла весь матч. Вікторія Серемчук (Д-1) та Леся Словак (Д) залишились на лаві для запасних.

Скандальним видався поєдинок “Дніпра-1” та “Динамо” у групі 2 Вищої ліги. Неоднозначне рішення арбітрів позбавило “спортклубівок” забитого м’яча і, як наслідок, грав завершилась мировою – 1:1. З усіх прикарпатських футболісток участь у матчі взяла голкіперка Світлана Маліборська, яка зуміла стати основною у складі “Дніпра-1”. Натомість Вікторія Серемчук та Леся Словак спостерігали за грою з лави для запасних. Дніпрянки наразі йдуть на сьомій позиції, випереджаючи киянок, які посідають восьму сходинку, на один заліковий пункт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *