Єгор Кєвліч – арбітр матчу “Прикарпаття-ЗСУ” – “Лівий берег”

Футбол

Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив офіційних осіб на матчі 3-го туру групи “Чемпіонська” чемпіонату країни у Першій лізі. Зокрема, поєдинок “Прикарпаття-ЗСУ” – “Лівий берег”, який відбудеться найближчої п’ятниці, 5 квітня, на стадіоні “Рух” в полі судитиме арбітр Єгор Кєвліч.

Відзначимо, що поєдинки Першої ліги 33-річний рефері з Кропивницького почав обслуговувати у жовтні 2021-го, а до цього він три сезони відпрацював на іграх Другої ліги ПФЛ. У матчах за участі івано-франківської команди цей арбітр працюватиме вдруге. На першому етапі у групі “А” він обслуговував “галицьке дербі” у Львові, де в 12-му турі прикарпатці зіграли результативну нічию з “Карпатами” (3:3).

А от шляхи “Лівого берега” з Кєвлічем перетиналися вже двічі. У сезоні 2021/22 кропивничанин зафіксував “суху” виїзну нічию з “Чайкою” у групі “А” Другої ліги, а в нинішньому першоліговому сезоні відсудив ще один гостьовий матч – з “Гірником-Спорт” у 10-му турі групи “Б”, що завершився мінімальною перемогою киян (1:0). Загалом цього сезону Єгор Кєвліч отримував призначення на 11 поєдинків: дев’ять ігор Першої ліги і два матчі попередніх раундів Кубку України.

Чемпіонат України. Перша ліга. Група “Чемпіонська”. 3 тур
«Прикарпаття-ЗСУ» (Івано-Франківськ) – «Лівий берег» (Київ)
5 квітня 2024 року. Івано-Франківськ, стадіон “Рух” – 13:00

Арбітр – Єгор Кєвліч (Кропивницький)
Асистенти арбітра – Володимир Бамбурак (Чернівці), Артем Переверзєв (Кропивницький)
Четвертий арбітр – Мирослав Липко (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу УАФ – Валерій Криницький (Рівне)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *