Наші профі. УПЛ: “Чорноморець” переміг вдруге поспіль

Футбол

Огляд вихідних для наших представників в УПЛ.

Прем’єр-ліга. 23 тур
“Верес” (Рівне) – “Оболонь” (Київ) – 3:0
Владислав Приймак (О)
 відіграв весь матч.

У матчі за шість очок столична “Оболонь” поступилась рівненському “Вересу” – 0:3. Захисник “пивоварів” Владислав Приймак традиційно відіграв всі 90 хвилин. Поразка від прямого конкурента в боротьбі за збереження прописки в УПЛ відкинула киян на чотирнадцяту сходинку турнірної таблиці.

“Чорноморець” (Одеса) – ФК “Олександрія” – 3:2
Євген Данилюк (Ч) не потрапив до заявки на матч.

“Чорноморець” повернув впевненість у власних силах, здобувши другу поспіль перемогу навесні – цього разу підопічні Романа Григорчука вдома обіграли “Олександрію”. Захисник Євген Данилюк у заявці “моряків” на цей матч був відсутній. “Чорноморець” за підсумками 23-го туру піднявся на восьму позицію УПЛ.

“Колос” (Ковалівка) – “Металіст 1925” (Харків) – 1:1
Вадим Червак (М1925) 
залишився на лаві для запасних.

Все ще не може знайти свою гру харківський “Металіст 1925”. На вихідних харків’яни без участі Вадима Червака в гостях поділили очки з “Колосом” – 1:1. Невдача опустила команду у зону вильоту – наразі в активі “металістів” 17 очок і п’ятнадцята позиція в таблиці.

ФК “Минай” – “Полісся” (Житомир) – 2:3
Владислав Семотюк (М) увійшов у гру на 68-ій хвилині і в доданий арбітром до другого тайму час отримав попередження. Назарій Воробчак (М) не потрапив до заявки на матч.

Лише трохи не вистачило “Минаю” для того, щоб вчергове здивувати футбольну Україну – програючи по ходу гри 0:3, “лиси” зуміли скоротити відставання до мінімуму, але в підсумку все ж поступились “Поліссю”. З двох наших краян участь у матчі взяв Владислав Семотюк, який увійшов у гру всередині другої половини. “Минай” замикає турнірну таблицю УПЛ, втім, зважаючи на яскравий футбол, який команда демонструє навесні, вся боротьба для закарпатців ще попереду.

“Кривбас” (Кривий Ріг) – “Ворскла” (Полтава) – 1:1
Артур Микитишин (К)
 увійшов у гру на 46-ій хвилині. Роман Дебелко (К) не потрапив до заявки на матч.

Криворізький “Кривбас” перервав сою серію перемог, яка налічувала три матчі. Криворіжці вдома розписали мирову з полтавською “Ворсклою” – 1:1. Півзахисник господарів Артур Микитишин з’явися на полі по перерві, а от Роман Дебелко до заявки не потрапив. Нічия коштувала “Кривбасу” лідерства – тепер відставання від “Шахтаря”, що очолює турнірні перегони, складає два очки.

СК “Дніпро-1” (Дніпро) – “Зоря” (Луганськ) – 2:2
Володимир Адамюк (Д-1)
 відіграв весь матч і на 68-ій хвилині отримав попередження.

Пригальмував на вихідних і ще один претендент на нагороди “Дніпро-1”. Дніпряни з Володимиром Адамюком у складі вдома не змогли втримати переможний результат у гра проти “Зорі” – 2:2. Наш земляк традиційно провів на полі весь матч. “Дніпро-1” після 23-го туру зберіг за сбою четверту сходинку таблиці.

Чемпіонат U-19. 23 тур
“Верес” U-19 (Рівне) – “Оболонь” U-19 (Київ) – 1:0
Павло Багрій (В)
 відіграв весь матч.

Юніори “Вересу” підтримали старших партнерів – Павло Багрій і Ко святкували мінімальну перемогу над однолітками з “Оболоні” (1:0). Вихованець “Прикарпаття” зіграв всі 90 хвилин. За підсумками туру “Верес” піднявся на десяту сходинку чемпіонату U-19.

“Шахтар” U-19 (Донецьк) – “Рух” U-19 (Львів) – 2:1
Денис Шайда (Р) 
вийшов у стартовому складі і був замінений на 60-ій хвилині.

Битва фаворитів сезону завершилась не на користь “рухівців” – львів’яни за участі городенківця Дениса Шайди в гостях програли “Шахтарю” (1:2). “Рух” фактично попрощався із надіями завершити сезон з медалями, адже відставання від “Дніпра-1”, що йде третім, збільшилось до восьми пунктів.

ФК “Минай” U-19 – “Полісся” U-19 (Житомир) – 0:2
Віталій Рожко (М) вийшов у стартовому складі і був замінений на 77-ій хвилині.

Кепські справи і в юніорів “Миная” – команда посідає п’ятнадцяту позицію чемпіонату U-19 і на вихідних зазнала 15 поразки в сезоні від “Полісся” (0:2). Півзахисник Віталій Рожко вийшов у стартовому складі закарпатської команди.

“Динамо” U-19 Київ – “ЛНЗ” U-19 (Черкаси) – 6:0
Владислав Калин (Д) увійшов у гру на 60-ій хвилині. Богдан Редушко (Д) залишився на лаві для запасних.

Шосту перемогу поспіль навесні святкували вихованці київського “Динамо”. Цього разу під гарячу руку киян потрапили юніори “ЛНЗ” – 6:0. З двох наших краян участь у матчі взяв лише Владислав Калин, тоді як Богдан Редушко залишився на лаві для запасних.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *