Жіноча збірна України 3х3 виграла міжнародний турнір у Німеччині

Баскетбол ТОП

Жіноча національна збірна з баскетболу 3х3 в рамках підготовки до олімпійської кваліфікації та відбору на чемпіонат Європи виступила на міжнародному турнірі в німецькому Ісманінг – пригороді Мюнхена.

Тренерський штаб збірної на чолі з Юрієм Процюком сформував дві команди для участі у змаганнях – Україну представили Кристина Філевич, Оксана Моллова та Міріам Уро-Ніле, а за Україну-2 зіграли Віта Горобець, Анжеліка Ляшко та Юлія Мусієнко.

Обидві наші команди впевнено виграли свої групи, отримавши путівки в півфінал, де команда Україна-2 програла команді Sommerschlussverkauf 8:14, а ось Україна вийшла в фінал і там переграла кривдниць другої української команди 21:10.

Таким чином, Кристина Філевич, Оксана Моллова та Міріам Уро-Ніле стали переможницями турніру, а Віта Горобець, Анжеліка Ляшко та Юлія Мусієнко зайняли третє місце.

Нагадаємо, жіноча національна збірна з баскетболу 3х3 зіграє 16-19 травня у олімпійській кваліфікації в Дебрецені – там 16 збірних розіграють 3 путівки на Олімпіаду. 15-16 червня наша команда зіграє у словацький Братиславі матчі кваліфікації на чемпіонат Європи.

ФБУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *