Наші профі. Жінки: третій “сухий” матч Світлани Маліборської

Футбол

Огляд вихідних для прикарпатських футболісток

Жінки. Вища ліга
Група 1 (1-6 місце). 6 тур
“Ладомир” Володимир – ЖФК “Кривбас” Кривий Ріг – 3:1
Даяна Семків (К) відіграла весь матч.

“Кривбас” доволі несподівано програв на старті другого кола групи 1. В гостях команда Даяни Семків поступилась “Ладомиру” – 1:3. Прикарпатська футболістка традиційно провела всі 90 хвилин на полі. Попри невдачу “кривбасівки” залишились на другому місці турнірної таблиці Вищої ліги.

ЖФК “Шахтар” Донецьк – ЖФК “Ворскла” Полтава – 1:3
Оксана Геник (Ш) та Любов Мохнач (Ш) не потрапили до заявки на матч. Роксолана Кравчук (В) відіграла весь матч. Вероніка Андрухів (В) вийшла у стартовому складі і була замінена на 11-ій хвилині.

Полатвська “Ворскла” впевнено розібралась із донецьким “Шахтарем” – 3:1. З перших хвилин у складі гостей вийшли Вероніка Андрухів та Роксолана Кравчук, тоді як Любов Мохнач та Оксана Геник з різних причин були відсутні у заявці “Шахтаря”. “Ворсклянки” закріпились на вершині таблиці, відірвавшись від найближчого переслідувача “Кривбасу” вже на шість пунктів. “Шахтарівки” натомість йдуть на п’ятому рядку і вже офіційно вибули із боротьби за медалі сезону.

ЖФК “Металіст 1925” Харків – ЖФК “Колос” Ковалівка – 0:0
Мар’яна Іванишин (К) 
відіграла весь матч. Вікторія Остапів (К) вийшла у стартовому складі і була замінена на 68-ій хвилині. 

У матчі претендентів на нагороди “Металіста 1925” та “Колоса” обійшлось без голів – нічия 0:0. У складі ковалівок зі старту вийшли Мар’яна Іванишин та Вікторія Остапів. Нічия зберегла шанси для “Колоса” поборотись за срібні нагороди та путівку у Лігу чемпіонів – наразі команда з Ковалівки програє “Кривбасу”, що йде другим, всього три пункти.

Група 2 (7-12 місце). 6 тур
ФК “Маріуполь” – ЖФК “Дніпро-1” Дніпро – 0:3
Світлана Маліборська (Д-1)
 відіграла весь матч. Вікторія Серемчук (Д-1) увійшла у гру на 46-ій хвилині.

Третій “сухий” матч в сезоні відіграла Світлана Маліборська. Впевнена гра вихованки ДЮСШ №3 дозволила “спортклубівкам” в гостях обіграти “Маріуполь” – 3:0. Ще одна наша краянка Вікторія Серемчук увійшла у гру по перерві. “Дніпро-1” за підсумками туру продовжує перебувати на другій сходинці групи 2, здобувши 26 залікових пунктів і вже на 100% гарантував собі участь у наступному сезоні Вищої ліги.

“Пантери” Умань – ЖФК “Динамо” Київ – 0:1
Леся Словак (Д) не потрапила до заявки на матч.

Гарантували собі прописку у “вишці” і футболістки київського “Динамо”. На вихідних “динамівки” без участі Лесі Словак здолали уманських “Пантер” – 1:0. Столичні гравчині очолюють групу 2, маючи перевагу над СК “Дніпро-1” у скромних два пункти.

Перша ліга. Група А. 12 тур
“Надбужжя” Буськ – “Ладомир-2” Володимир – 2:3
Ельвіра Зінько (Л-2) та Тетяна Крайнічук (Л-2) відіграли весь матч. Ніколь Базюк (Л-2) увійшла у гру на 23-ій хвилині і була замінена на 65-ій хвилині. Тетяна Аполлоніна (Л-2) увійшла у гру на 69-ій хвилині. Антоніна Зінько (Л-2) не потрапила до заявки на матч.

Дублерки “Ладомира” продовжують боротьбу за вихід до фінальної частини Першої ліги. На вихідних підопічні граючого тренера Тетяни Аполлоніної в гостях обіграли “Надбужжя” із Львівщини – 3:2. Окрім, власне, самої наставниці, участь у грі взяли ще троє прикарпатських футболісток – Ельвіра Зінько та Тетяна Крайнічук, що відіграли весь матч, а також Ніколь Базюк, яка увійшла у гру по ходу першого тайму. Натомість гокліперка Антоніна Зінько зазнала важкого пошкодження і готується до оперативного втручання. “Ладомир-2” посдає четверту позицію у групі 1 і відстає від “Прикарпаття-ДЮСШ №3”, яка розташувалась на заповітному другому рядку, всього п’ять балів.

ДЮСШ №1 Хмельницький – ЖФК “Полісся” Житомир – 0:11
Ольга Харащук (ДЮСШ) вийшла у стартовому складі і була замінена на 46-ій хвилині.

Розгромної поразки у 12 турі Першої ліги зазнали футболістки хмельницької ДЮСШ №1 – вдома команда Ольги Харащук програли жіночому “Поліссю” (0:11). Наша краянка традиційно вийшла у стартовому складі господарок. ДЮСШ №1 є безапеляційним аутсайдером турніру – в активі команди 1 бал у 12 зіграних зустрічах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *