“Прикарпаття-ЗСУ” – ФСК “Маріуполь”. Анонс матчу та пряма трансляція

Футбол

У суботу, 4 травня, матч в Івано-Франківську закриє програму сьомого туру групи “Чемпіонська”. На стадіоні “Рух” місцеве “Прикарпаття-ЗСУ” прийматиме ФСК “Маріуполь”. За протоколом безпеки воєнного стану гра пройде без глядачів. Пряму трансляцію дивіться о 14:30 на YouTube-каналі ПФЛ.

У турнірній таблиці суперники знаходяться на шостому (35) і десятому (33) місцях відповідно, щоправда різниця між ними – всього два очки. Весняну частину жодна з команд не може занести собі до активу. Якщо господарі у шести попередніх поєдинках зуміли набрати 7 залікових балів (2 перемоги, 1 нічия, 3 поразки), то маріупольці ж навесні йдуть без перемог – чотири нічиїх та дві поразки.

Нагадаємо, що у чемпіонській групі приазовці стартували на 4-й позиції. У домашніх матчах підопічні Олега Краснопьорова поділили очки з “Прикарпаттям” (1:1) і “Кудрівкою-Нивою” (0:0) та мінімально поступилися “Епіцентру” тиждень тому (0:1). На виїзді “Маріуполь” також двічі зіграв внічию – 1:1 з “Епіцентром” та “Агробізнесом”, а в третьому турі програв у Львові “Карпатам” (1:3).

Івано-франківці зазнали трьох поразок – від “Інгульця” (0:1 вдома і 0:4 на виїзді) і “Лівого берега” (0:1 вдома). А турнірні очки “Прикарпаття” здобуло у гостях – з “Маріуполем” (1:1), “Вікторією” (1:0) та зуміло відсвяткувати поки єдину домашню перемогу – з “Полтавою” (3:1). До фінішу другого етапу – ще чотири поєдинки.

Суботній матч стане лише четвертим в історії очних протистоянь суперників, які познайомилися один з одним минулого сезону. У першому колі команди у меншості так і не визначили переможця на стадіоні “Діназ” – 1:1. Згодом в Івано-Франківську також була зафіксована результативна нічия 2:2.

Трохи більше місяця тому, 29 березня, суперники зустрілися втретє, де знову не визначили переможця на полі столичного НТК ім.Баннікова. На 12-й хвилині Ілля Зубков вдало зіграв на добиванні, однак досить швидко івано-франківці відігралися: після навісу з кутового Барчук повернув м’яча в центр, далі Болденков пробив головою, а Сергій Швець в падінні поставив “крапку” – 1:1. Чи зможе якаcь з команд нарешті здобути перемогу – дізнаємось у суботу…

Чемпіонат України. Перша ліга. Група “Чемпіонська”. 7 тур
«Прикарпаття-ЗСУ» (Івано-Франківськ) – ФСК «Маріуполь» (Маріуполь)

4 травня 2024 року. Івано-Франківськ, стадіон “Рух” – 14:30
Арбітр: В.Маляр (Хмельницький). Асистенти арбітра: Д.Кескюла (Дніпропетровська обл.), О.Гавеля (Кривий Ріг).
4-й арбітр: І.Салаш (Калуш). Спостерігач арбітражу: М.Митровський (Ужгород).


Прикарпаття – Маріуполь. Підопічні Олега Рипана провалили перший тайм проти “Інгульця”. Колектив із Івано-Франківська жахливо зіграв у захисті і заслужено програв. Таким чином, “Прикарпаття” знову опустилося на останнє місце. Багато запитань є до тренерського штабу, адже цей колектив може і має грати більш якісно та стабільно. “Маріуполь” у весняній частині сезону є одним із головних розчарувань. Жодної перемоги так і не здобули приазовці і їхні шанси на топ-4 вже можна вважати примарними. В атаці у підопічних Краснопьорова суттєві проблеми і вирішити їх не вдається. Якщо гості не виграють, то про участь у плей-оф можуть забути. Гра першого кола завершилася внічию 1:1, – анонсує UA-Футбол.

Прогноз FootBoom: 1:1. Франківці після рестарту програли три з шести поєдинків. Результати “Маріуполя” значно гірші: жодної перемоги навесні (=4-2). 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *