Наші профі. Жінки: “Колос” за два кроки до Ліги чемпіонів

Футбол

Огляд вихідних для прикарпатських футболісток.

Жінки. Вища ліга
Група 1 (1-6 місце)
9 тур
ЖФК “Шахтар” Донецьк –  “Ладомир” Володимир – 2:0
Оксана Геник (Ш) відіграла весь матч. Любов Мохнач (Ш) не потрапила до заявки на матч. 

8 тур
ЖФК “Шахтар” Донецьк –  ЖФК “Металіст 1925” Харків – 0:1
Оксана Геник (Ш) відіграла весь матч. Любов Мохнач (Ш) не потрапила до заявки на матч. 

Донецький “Шахтар” протягом тижня провів два матчі – “шахтарівки” здолали “Ладомир” (2:0) та поступились “Металісту 1925” (0:1). В обох матчах Оксана Геник відіграла всі 90 хвилин, тоді як Любов Мохнач не потрапляла до заявки донеччанок. “Шахтар” після ігрових вихідних посідає п’яту позицію і нижче чи вище вже не підніметься.

“Ладомир” Володимир – ЖФК “Ворскла” Полтава – 0:4
Роксолана Кравчук (В) відіграла весь матч. Вероніка Андрухів (В) вийшла у стартовому складі, на 50-ій та 54-ій хвилинах відзначилась голами і була замінена на 65-ій хвилині.

“Ворсклянки” вже у статусі чемпіонок України в гостях обіграли “Ладомир” – 4:0. Дублем у складі переможниць відзначилась Вероніка Андрухів, тоді як Роксолана Кравчук провела повний поєдинок.

Повний запис матчу (голи Андрухів з 1:17:45 та 1:22:48):


ЖФК “Кривбас” Кривий Ріг – ЖФК “Колос” Ковалівка – 0:2
Даяна Семків (К) 
відіграла весь матч. Мар’яна Іванишин (К) відіграла весь матч і на 51-ій хвилині отримала попередження. Вікторія Остапів (К) вийшла у стартовому складі, на 36-ій хвилині відзначилась голом і була замінена на 36-ій хвилині. 

Центральний матч туру відбувся у Кривому Розі, де ковалівський “Колос” здолав “Кривбас” – 2:0. Відкрила лік голам у матчі Вікторія Остапів, тоді як Даяна Семків та Мар’яна Іванишин вивели свої команди на поле з чемпіонськими пов’язками. Після 8-го туру ІІ етапу “Колос” вийшов на друге місце “вишки”, потіснивши звідти “Кривбас”.

Повний запис матчу (гол Остапів з 1:17:54):


Група 2 (7-12 місце). 8 тур
ЖФК “Дніпро-1” Дніпро – “ЕМС-Поділля” Вінниця – 1:1
Світлана Маліборська (Д-1)
 відіграла весь матч. Вікторія Серемчук (Д-1) увійшла у гру на 46-ій хвилині.

“Дніпро-1” вдома поділилв очки з вінницьким “ЕМС-Поділлям” – 1:1. Традиційно повний матч відіграла Світлана Маліборська, тоді як Вікторія Серемчук з’явилась на полі по перерві. “Спортклубівки” опустились на восьму позицію таблиці – в активі команди 30 залікових пунктів.

ЖФК “Маріуполь” – ЖФК “Динамо” Київ – 1:4
Леся Словак (Д) не потрапила до заявки на матч.

Столичне “Динамо” в гостях розібралось з ЖФК “Маріуполь” – 4:1. У переможній грі Леся Словак участі не брала. “Динамівки” після звітного туру піднялись на сьому позицію таблиці, потіснивши звідти “Дніпро-1”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *