Наші профі. УПЛ: боротьба за виживання загострюється

Футбол

“Минай” Владислава Семотюка та Назарія Воробчака переміг, “Металіст 1925” Вадима Червака здійснив камбек, а Владислав Калин відзначився другим забитим м’ячем за “Динамо” – про це і не тільки в огляді “Наші профі. УПЛ”.

Прем’єр-ліга. 29 тур
“Динамо” Київ – “Кривбас” Кривий Ріг – 3:1
Роман Дебелко (К) залишився на лаві для запасних. Артур Микитишин (К) не потрапив до заявки на матч. 

“Кривбас” вже у статусі бронзового призера в гостях поступився столчиному “Динамо” – 1:3. Двоє наших земляків Роман Дебелко та Артур Микитишин участі у матчі не брали. “Кривбасівці” ще минулого туру гарантували собі бронзові медалі, тому і наступний поєдинок вже не матиме жодного турнірного значення для команди.

СК “Дніпро-1” Дніпро – “Шахтар” Донецьк – 1:1
Володимир Адамюк (Д-1)
 відіграв весь матч.

А от для “Дніпра-1″ боротьба за єврокубки все ще триває. На вихідних команда Володимира Адамюка розписала мирову із невмотивованим “Шахтарем” – 1:1. Наш оборонець традиційно зіграв всі 90 хвилин. “Дніпро-1” разом з “Рухом” наразі ділять єврокубкові четверту-п’яту сходинки УПЛ і відірвались від найближчого переслідувача “Полісся” на два залікові пункти.

“Рух” Львів – “Чорноморець” Одеса – 2:0
Євген Данилюк (Ч) не потрапив до заявки на матч.

Одеський “Чорноморець” Романа Григорчука на вихідних зазнав поразки від львівського “Руху” – 0:2. Півзахисник “моряків” Євген Данилюк участі у матчі не брав. Поразка відкинула одеситів на десяту позиції таблиці.

“Ворскла” Полтава – “Оболонь” Київ – 3:1
Владислав Приймак (О)
 не потрапив до заявки на матч.

Знову поза заявкою столичної “Оболоні” опинився Владислав Приймак, а “пивовари” в гостях поступились полатвській “Ворсклі” – 1:3. Поразка ускладнила киянам завдання залишитись у лізі – наразі команда посідає тринадцяту позицію, яка дозволить зіграти у матчах плей-аут за збереження прописки в еліті із представником Першої ліги.

ФК “Минай” – “Колос” Ковалівка – 3:2
Владислав Семотюк (М) вийшов у стартовому складі, на 56-ій хвилині отримав попередження і був замінений на 65-ій хвилині. Назарій Воробчак (М) залишився на лаві для запасних.

“Минай” продовжує дивувати футбольну Україну. Цього разу “лиси” вдома вирвали перемогу над “Колосом” (3:2) і продовжують боротьбу за збереження місця в УПЛ. Владислав Семотюк у складі переможців вийшов зі стартових хвилин, а Назарій Воробчак спостерігав за грою з лави для запасних. Перемога зберегла для закарпатців шанси залишитись в турнірі – наразі команда посідає 15 позицію та відстає від зони плей-аут всього на 1 бал.

“Металіст 1925” Харків – “Полісся” Житомир – 3:3
Вадим Червак (М1925) 
вийшов у стартовому складі і був замінений на 46-ій хвилині.

Феєричний поєдинок на вихідних видав і “Металіст 1925”. Ще один претендент на пониження у класі зумів відігратись з 1:3 у матчі проти “Полісся” – нічия 3:3. Захисник харків’ян Вадим Червак вийшов у стартовому складі господарів. “Металіст 1925” наразі перебуває на останній сходинці УПЛ і для того, щоб пробитись у матчі плей-аут, команді потрібно в останньому турі обігрувати рівненський “Верес”.

Чемпіонат U-19. 29 тур
ФК “Минай” U-19 – “Колос” U-19 Ковалівка – 2:0
Віталій Рожко (М) увійшов у гру на 70-ій хвилині.

Підтримали переможний почин своїх старших колег і юніори “Миная”, які вдома обіграли однолітків з “Колоса” – 2:0. Віталій Рожко з’явився у грі по ходу другого тайму. За підсумками туру “Минай” посідає тринадцяту сходинку чемпіонату U-19.

“Динамо” U-19 Київ – “Кривбас” U-19 Кривий Ріг – 6:1
Владислав Калин (Д) увійшов у гру на 72-ій хвилині і на 83-ій хвилині відзначився голом. Богдан Редушко (Д) не потрапив до заявки на матч.

Юніори “Динамо” продовжують чемпіонську гонку – на вихідних кияни вдома розгромили “Кривбас” (6:1). “Джокером” у складі киян можна назвати Владислава Калина, якому вистачило трохи більше десяти хвилин перебування на полі, щоб відзначитись забитим м’ячем. Натомість Богдан Редушко участі у матчі не брав, адже зараз разом зі збірною України U-17 виступає на Євро-2024. “Динамо” перед заключним туром очолює турнірні перегони, випереджаючи “Шахтар” всього на два залікові пункти.

Відеоогляд матчу (гол Калина з 5:29):


“Верес” U-19 Рівне – ФК “Олександрія” U-19 – 0:0
Павло Багрій (В) вийшов у стартовому складі і був замінений на 80-ій хвилині.

Юніори “Вереса” та “Олександрії” у звітному турі голів не забивали – нічия 0:0. Традиційно з перших хвилин у складі рівнян вийшов захисник Павло Багрій. “Верес” вже гаранутвав собі одинадцяту позицію таблиці і не зможе ні піднятись вище, ні опуститись нижче.

“Рух” U-19 Львів – “Чорноморець” U-19 Одеса – 3:2
Денис Шайда (Р) 
вийшов у стартовому складі, на 56-ій хвилині отримав попередження і був замінений на 80-ій хвилині.

Львівський “Рух” з Денисом Шайдою у складі вдома здолав однолітків з “Чорноморця” – 3:2. Наш земляк вийшов у стартовій одинадцятці, “напрацював” на попередження і був замінений під завісу зустрічі. “Рухівці” перед заключним туром піднялись на восьму сходинку таблиці чемпіонату U-19.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *