Він до кінця йшов за правду: пам’яті Святослава «Кишки» Кондрата

Футбол

До вашої уваги розповідь про життя Святослава «Кишки» Кондрата – фаната івано-франківського «Прикарпаття», який загинув 20 червня 2023 року.

Святослав Кондрат був представником фанатського руху «Stanislawiw Ultras». Учасник війни на Сході, співзасновник івано-франківського осередку військово-патріотичної організації «Карпатська Січ».

Вперше Святослав пішов на фронт на початку АТО, коли йому тільки виповнилося 18 років. Після повернення додому активно займався розвитком «Карпатської Січі», створених разом з однодумцями туристичного клубу «Едельвейс», а також культурно-освітнього проєкту «Стилет і Стилос». Боровся із антиукраїнським елементом всіма доступними засобами.

В перші дні повномасштабної війни повернувся з-за кордону, аби разом з побратимами відправитись на оборону столиці. Брав участь в боях за Гостомель та одним з перших побачив жахи звільненої Бучі. Встиг повоювати на чотирьох напрямках великої війни. Загинув під час наступу в р-ні населеного пункту Мала Токмачка (Запорізької обл).

Це відео продовжує серію сюжетів, присвячених Героям з фанатських секторів, полеглим у війні за наше вільне майбутнє. Про відданого патріота, що присвятив своє недовге життя націоналістичній боротьбі та людину з великим майбутнім, яке, на жаль, забрала війна: розповідають його батьки, близькі друзі, одноклубники та побратими.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *