Ірина Федорів і Віталій Пристай здобули “золото” на чемпіонаті Європи з веслування

Інші Олімпійські види

Віталій Пристай та Ірина Федорів з Прикарпаття посіли перші місця на чемпіонаті Європи з веслування на байдарках і каное серед юніорів та молоді до 23 років у Братиславі (Словаччина).

Про це пише КУРС з посиланням на Міністерство молоді та спорту України.

Золоті медалі здобули Віталій Пристай і Ярослав Верблюд (каное-двійка, 500 м, юніори), Софія Жушман (каное-одиночка, 200 м, юніорки), Ірина Федорів (каное-одиночка, 200 м, U23), Віталій Пристай (каное-одиночка, 200 м, юніори).

“Срібло” у Ірини Неділько і Олександри Шворак (каное-двійка, 500 метрів, юніорки), Діани Рибак (байдарка-одиночка, 200 м, U23), Ірини Неділько та Олександри Шворак (каное-двійка, 200 м, юніорки).

“Бронзу” отримали Ірина Федорів та Юліана Путніна (каное-двійка, 200 метрів, U23), Давід Лупін, Максим П’ятковський, Данііл Думанський, Лука Попелюк (байдарка-четвірка, 500 м, юніори).

Всього на чемпіонаті Європи з веслування на байдарках і каное серед юніорів та молоді до 23 років українська збірна здобула 11 медалей та посіла друге місце у медальному заліку, поступившись лише збірній Угорщини, у якої 27 нагород.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *