18 серпня стартують обласні змагання з футболу сезону 2024-2025 років

Футбол

Протягом останнього тижня відбулося два засідання Виконавчого комітету Івано-Франківської обласної асоціації футболу. Основні питання порядку денного стосувалися підготовки до старту обласних змагань з футболу сезону 2024-2025 років.

На засіданнях члени Виконкому затвердили Регламент чемпіонату, першості та розіграшу Кубка Івано-Франківської області з футболу сезону 2024-2025, нову редакцію Дисциплінарного кодексу “ІФАФ”, розміри грошових обов’язкових внесків футбольних клубів, розміри оплати арбітражу та інспектування матчів осінньої частини обласних змагань з футболу, кошторис доходів та витрат Івано-Франківської обласної асоціації футболу на друге півріччя 2024 року.

У Громадській спілці “Івано-Франківська обласна асоціація футболу” було призупинено членство асоційованого члена – Громадської організації “Асоціація міні-футболу Івано-Франківської області”, та був створений Комітет футзалу “ІФАФ”.

Також обговорювалися питання співпраці ГС “ІФАФ” з районними асоціаціями футболу області у ІІ-му півріччі 2024 року.

Згідно наданих офіційних листів від футбольних клубів та районних асоціацій футболу, були затверджені склади учасників першої та другої ліг обласних змагань сезону 2024-2025 років.

ПЕРША ЛІГА

1. “Благо-Юність” Івано-Франківськ

2. “Гарда” Калуш

3. “Нафтовик”Долина

4. “Покуття” Коломия

5. “Прикарпаття-Тепловик” Івано-Франківськ

6. “Ревера 1908”-2 Івано-Франківськ

7. “Факел” Троїця

8. “Яструб” Поляниця

9. ФК «Вільхівці» Вільхівці

ДРУГА ЛІГА

1. “Варатик” Коломия

2. “Вихор” Ямниця

3. “Карпати” Кути

4. “Прикарпаття-Тепловик” U-18 Івано-Франківськ

5. “Прут” Делятин

6. “Спарта” Отинія

7. “Темп” Заболотів

8. “Флоренс-Придністров’я” Тлумач

9. “Хутровик” Тисмениця

10. СК “Галич” Галич

11. “Карпати” Болехів

12. ФК “Снятин” Снятин

13. ФК “Студінка” Студінка

14. “Яспіль” Ясенів-Пільний

У зв’язку з тим, що в першій лізі області беруть участь 9-ть команд, Комітет з проведення змагань “ІФАФ” запропонував учасникам два варіанти проведення чемпіонату – у два або у три кола. Більшість команд проголосувала за змагання у два кола.

Обласні змагання чемпіонату (перша ліга) та першості (друга ліга) сезону 2024-2025 років розпочнуться 18 серпня і будуть проводитися за системою “осінь-весна” у два кола (по одному матчу на своєму полі та полі суперника з кожною командою ліги).

Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *