“Прикарпаття” – “Буковина”: анонс матчу та пряма трансляція

Футбол

У четвер, 8 серпня, на стадіоні “Рух” відбудеться гра стартового туру групи “А” Першої ліги. Івано-франківське “Прикарпаття” прийматиме чернівецьку “Буковину”. Вхід на трибуни – за донат для ЗСУ! Пряму трансляцію дивіться о 13:00 на YouTube-каналі DiviSport.

Вхід на стадіон з 18 років за мінімальний донат – 100 грн (кількість місць обмежена). На вході вас зустрічатимуть представники Спілки Волонтерів Прикарпаття. Ви можете внести свій донат у скриньку або переказати кошти на банківський рахунок, після чого ви отримаєте запрошення на матч. Для осіб з посвідченням УБД та пенсіонерів з карткою Франківця вхід безкоштовний.

Обидві команди розпочали новий футбольний сезон кубковими перемогами, а згідно жеребу вже за кілька днів, 12 серпня, знову зіграють в Івано-Франківську – у другому попередньому раунді (поч. 14:00). Минулої суботи на першому етапі “Прикарпаття” впевнено переграло друголіговий “Ужгород” (4:0), а в Тернополі “Буковина” у серії післяматчевих пенальті здолала “Ниву” (1:1, пен. 4:3).

Господарям поки не допоможе форвард Андрій Хома, який через вилучення у завершальній грі сезону 2023/24 отримав два матчі дискваліфікації. Цікаво, чи буде принциповим цей матч для екс-захисника “Прикарпаття” Дмитра Шинкаренка, який влітку став одним із 16 новобранців чернівецького клубу?

Пряма мова
Олег КОС, нападник “Прикарпаття”: 
– “Буковина” – досить хороший суперник, у них новий тренер, багато кадрових посилень, тож очікується непроста гра. Емоції – позитивні, сконцентровані на завтрашньому матчі. Приємно, що знову гратимемо з вболівальниками, адже це – невідʼємна частина футболу. Їхня підтримка нас ще більше мотивує. Хотілося б у цьому матчі забити гол, а краще – два. Головне – допомогти команді здобути перемогу.

Дмитро ШИНКАРЕНКО, захисник “Буковини”:
– “Прикарпаття” – дуже хороша команда, яка вже майже півтора року грає одним складом. Вони зіграні та добре розуміють один одного на полі. Команда дуже бойова та непоступлива, тому очікую на надзвичайно цікаву, безкомпромісну та напружену гру.

Цікаво, що я починаю новий сезон матчем проти своєї попередньої команди. Щодо «Прикарпаття», то у мене залишились дуже теплі спогади про цей клуб. Там хороший колектив, тренерський штаб, панує дружня атмосфера. Але це вже історія, треба рухатися далі. Я б не сказав, що це принциповий суперник для мене, я сприймаю цей матч як чергову гру з хорошим суперником, якого ми прагнемо обіграти. 

Чемпіонат України. Перша ліга. Група А. 1 тур
«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – «Буковина» (Чернівці)

8 серпня 2024 року. Івано-Франківськ, стадіон “Рух” – 13:00
Арбітр: М.Фірсов (Рівне). Асистенти арбітра: О.Вдовіна (Львів), І.Голіяк (Миколаївська обл.).
4-й арбітр: М.Липко (Івано-Франківськ). Спостерігач арбітражу: В.Лисакевич (Харків).


Прикарпаття – Буковина. Прикарпаття минулої суботи в гостях в кубковій грі розгромило Ужгород, а Буковина лише в серії пенальті зуміла у Тернополі здолати місцеву Ниву і вийти до наступного кубкового етапу. Прикарпаття у попередніх трьох домашніх іграх у Першій лізі очок не втрачало. Буковина вирушить до Івано-Франківська, утримуючи клубну рекордну гостьову переможну серію у Першій лізі, яка триває 3 матчі. Новий головний тренер Буковини Валерій Кривенцов під час літнього міжсезоння зробив суттєві кадрові зміни серед своїх підопічних, перед якими поставлені високі турнірні завдання, – зазначає офіційний сайт ПФЛ.

Інтригуюче протистояння очікує на всіх прихильників Першої ліги. У гості до “Прикарпаття” приїде один із головних фаворитів сезону. Колектив з Івано-Франківська в міжсезоння зберіг всіх своїх лідерів. Це вже досягнення для “Прикарпаття”. Поточний кадровий потенціал дозволяє боротися навіть за призові місця. У Кубку України підопічні Рипана не помітили “Ужгород” – 4:0. Івано-франківське “Прикарпаття” провело п’ять літніх спарингів: з “Агробізнесом” (1:3), “Карпатами” (1:1), “Скалою 1911” (2:2), “Куликовом-Білкою” (0:0) і “Прикарпаттям-Тепловиком” (4:0). 

“Буковина” прогнозовано потужно попрацювала на трансферному ринку у міжсезоння. Серед новачків відзначимо Кольцова, Гірного, Тищенка, Глущука. У Кубку України підопічним Кривенцова було непросто, але в серії пенальті “Буковина” все ж дотиснула тернопільську “Ниву”. До речі, “Прикарпаття” та “Буковина” гратимуть між собою у наступному раунді Кубка України. Цей матч стане особливим для Дмитра Шинкаренка, який перейшов з “Прикарпаття” до “Буковини”, – анонсує сайт UA-Футбол.

Прогноз FootBoom: 1:2. У “Буковини” – фактично нова команда. В міжсезоння чернівчани підписали 16 новачків. Більше, ніж будь-хто. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *