Команда “Socium-Говерла” виграла етап Кубку України 3х3 в Івано-Франківську

Баскетбол

В Івано-Франківську відбувся четвертий етап Кубку України з баскетболу 3х3. В чоловічій сітці змагань взяли участь 8 команд, які були розподілені на дві групи.

Їх переможцями стали команди Старий Луцьк та Socium-Говерла, також з других місць до півфіналу вийшли Прикарпаття-Говерла і Енергодарський Стиль.

В півфіналі Старий Луцьк здобув перемогу над Енергодарським Стилем 21:8, а Socium-Говерла обіграла Прикарпаття-Говерлу 21:12.

В підсумку переможцем етапу стала команда Socium-Говерла, яка у вирішальному матчі була сильніша за Старий Луцьк – 16:14.

В складі переможців зіграли на етапі Сергій Аврахов, Ілля Чугунов, Владислав Іванов і Данило Марків. Друге місце в складі команди Старий Луцьк здобули Олександр Дюпін, Антон Мусієнко, Максим Михайлов і Павло Горобченко.

Третє підсумкове місце у команди Прикарпаття-Говерли, яка обіграла Енергодарський Стиль 21:8. Бронзовими призерами стали Олександр Бречка, Віталій і Віктор Лемішки, а також Андрій Наявко.

MVP турніру було визнано гравця команди-переможців Іллю Чугунова.

Зі всіма результатами етапу Кубку України 3х3 в Івано-Франківську можна ознайомитись за посиланням.

Нагадаємо, перший етап Кубку України був проведений у Житомирі. Його переможцем стала команда СумДУ-1. На другому етапі у Вінниці перемогу здобула команда Главатчуки, а на минулих вихідних у Києві в третьому турі змагання у дорослих виграла команда Picture together. Вже на наступному тижні у Києві відбудеться фінальний етап Кубку України з баскетболу 3х3.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *