“Пробій” – “Інгулець”: анонс матчу та пряма трансляція

Футбол

У середу, 21-го серпня, Народна Команда “Пробій” проведе матч третього попереднього етапу VBET Кубку України проти петровського “Інгульця”. Матч відбудеться на “Пробій-Арені” в місті Городенка та розпочнеться о 15:00.

Цей день настав – до Городенки завітає клуб Української Прем’єр-ліги! Волею жеребу та з легкої руки легендарного “динамівця” Олександра Хацкевича дебютант змагань професіоналів НК “Пробій” отримав у суперники у VBET Кубку України переможця Першої ліги минулого сезону, який нині виступає в УПЛ, ФК “Інгулець” з селища Петрове, що на Кіровоградщині.

“Інгулець” цьогоріч святкує своєрідний мініювілей – команда проводить свій десятий сезон на професіональному рівні. І після річної перерви зумів повернутись до елітного дивзіону українського футболу. На старті сезону 2024/25 команду очолив Василь Кобін, який прийшов з харківського “Металіста”, де протягом останніх двох сезонів обіймав посаду спортивного директора. Попри те, що останнім часом фахівець не працював на тренерській ниві, шанувальники футболу пам’ятають роботу Кобіна у ФК “Минай”, який він зумів привести до перемоги у Першій лізі та підвищитися у класі. До того ж, фахівець довів свою кваліфікацію у минулому турі УПЛ, коли петрівці зуміли в гостях відібрати очки у представника України в єврокубках житомирського “Полісся” (1:1).

Попри те, що “козаки” представлять невелике селище, гравці та керівництво клубу мають неабиякі амбіції і вже встигли наробити добрячого галасу на всеукраїнському рівні. Окрім вже згаданих тріумфів у Першій лізі (2019/20, 2023/24) “Інгулець” увійшов в історію українського футболу як єдиний представник Першої ліги, якому вдалось дістатись фіналу Кубка України. Було це у сезоні 2018/2019 і тоді петрівці програли донецькому “Шахтарю” (4:0).

У Прем’єрі-лігу “Інгулець” хоч увійшов з новим тренером, та із зіграним складом. Команда зберегла минулорічний кістяк, а головним зірками команди є Олександр Козак (“Металіст”, “Металург” Д, “Оболонь”), Артем Сітало (“Зірка”, ФК “Олександрія”), Ярослав Богунов (“Полісся”, ФК “Львів”) та Мар’ян Мисик (“Рух”, “Ворскла”, “Верес”).

Тож завтрашнє протистояння на “Пробій-Арені” обіцяє бути захопливим та безкомпромісним, адже на кону путівка до остновного етапу кубкового турніру – 1/8 фіналу. Матч розпочнеться о 15:00 і буде показаний у прямому етері на YouTube-каналі НК “Пробій”.

VBET Кубок України. Третій попередній етап
21.08.2024 (середа)
стадіон “Пробій-Арена”, м. Городенка
15:00 НК “Пробій” Городенка – “Інгулець” Петрове
Арбітри матчу: Степан ЛАПКО (м. Львів)
Асистенти арбітра: Володимир БАМБУРАК (м. Чернівці), Дмитро КАМОРНІКОВ (Донецька обл.)
Четвертий арбітр: Мирослав ЛИПКО (м. Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу: Віктор АНТИМІЙЧУК (м. Чернівці)
Делегат матчу УАФ: Сергій ЗАДОРОЖНЯК (м. Чернівці)

Пресслужба НК “Пробій”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *