“Полісся-2” – НК “Пробій”: анонс матчу 7 туру (+ LIVE)

Футбол

У суботу, 21-го вересня, Народна Команда “Пробій” в гостях проведе матч 7 туру Другої ліги у групі А проти житомирського “Полісся-2”. Матч відбудеться на стадіоні “СОБ ФК Полісся №1” у селищі Глибочиця та розпочнеться о 14:30.

“Пробій” знову поміряється силами з дублюючим складом прем’єр-лігового клубу. Цього разу суперником Володимира Ковалюка виступить ФК “Полісся-2” з Житомира.

“Полісся-2” в поточному сезоні ставить перед собою амбітні завдання. Ще б пак, адже під знаменами “зграї” зібрані не лише талановита молодь житомирян, яка вже “переросла” команду U-19, а й перспективні футболісти, які влітку перебрались до Житомира і ще не готові нав’язати боротьбу за потрапляння до основи. Як це не дивно, та кістяк команди склали футболісти розформованого “Звягеля” – Назарій Гаврилюк, Богдан Панчишин, Нікіта Петрук, бразилець Венделл та конголезець Борель Томандзото. Влітку підписали ще одного конголезця Джеррі Йоку, який одразу став лідером полісян, забивши 3 голи у 5 матчах.

Як і у випадку з “Рухом”, у всіх трьох команд “зграї” (основна, U-19 та “Полісся-2”) спільна заявка, тож будь-хто з прем’єр-лігового складу може підсилити команду-двійку. Завдяки цій регламентні нормі у Другій лізі вже встигли зіграти хорват Матей Матіч та Дмитро Шастал, який, до слова, забив тричі у двох зіграних матчах та разом зі вже згаданим Йокою очолює рейтинг бомбардирів житомирян.

Сьогодні “ТаТоТаке” повідомило, що до дублюючого складу “Полісся” переведено чи не головну зірку “зграї” Бені Макуана. Згідно інформації інсайдерів 21-річний футболіст з вівторка тренується разом з “Поліссям-2” у зв’язку з непрофесійним підходом до власних обов’язків. Тож головна інтрига вихідних полягатиме у тому, чи дебютує конголезець у Другій лізі у матчі проти НК “Пробій” чи це всього-на-всього журналістська “качка”.

У будь-якому разі на футболістів “Пробою” завтра очікує складний поєдинок, адже протягом двох останніх матчів команда не знає смаку перемог, тож саме час переривати цю неприємну тенденцію та повертати впевненість у власних силах. Віримо у наших хлопців і вболіваємо онлайн!

Матч розпочнеться о 14:30 і буде показаний у прямому етері на YouTube-каналі Професіональної футбольної ліги.

Друга ліга. Група А. 7 тур
21.09.2024 (субота)
Стадіон “СОБ ФК Полісся №1”, с. Глибочиця
14:30 “Полісся-2” Житомир – НК “Пробій” Городенка
Арбітр матчу: Віталій Соловйов (м. Одеса)
Асистенти арбітра: Антон Андрусяк, Олександр Буток (обидва – м. Суми)
Четвертий арбітр: Олексій Гаркуша (м. Житомир)
Спостерігач арбітражу: Юрій Козачук (м. Вінниця)

Пряма трансляція:

Пресслужба НК “Пробій”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *