ФАПФ U-15: підсумки першого півріччя сезону 23/24

Футбол

Підсумовувати першу половину сезону 2023/2024 продовжуємо результатами виступів гравців ФАПФ вікової категорії U-15.

Підготовку до нового сезону вихованці Ігоря Коржука розпочали із проведення товариських ігор. А вже всередині вересня «зелено-жовті» стартували з домашнього матчу чемпіонату обʼєднаної Вищої ліги ДЮФЛУ. Загалом на їхньому рахунку 11 поєдинків, у яких франківці здобули 2 перемоги, 1 матч зіграли в нічию та зазнали 8 поразок.

Паралельно франківці змагались у чемпіонаті ДЮФЛІФО. В одну команду обʼєднались дві вікових категорії ФАПФ – U-15 та U-16. Перше півріччя «зелено-жовті» завершили на 3 сходинці турнірної таблиці, набравши у 5 іграх 7 очок.

«Наші діти до цього часу в Еліт-лізі не грали. За результатом розподілу ми потрапили в доволі сильну групу. Враження від першого півріччя позитивні, тому що ми завжди грали, або ж старалися грати в атакуючий футбол і насамперед в кожній грі проявляли свій характер. Не завжди нам все вдавалось, але ми бачимо над чим треба працювати. Для мене як тренера – це був перший досвід на такому рівні і також для моїх юних футболістів.

Найпам’ятнішою грою стала перемога над академією «Минай», також була і прикра поразка від академії «Мункач». На мою думку, це найпровальніша наша гра в першому колі. Рівень суперників насправді дуже високий, важко конкурувати, коли в твоїх опонентів на кожну позицію мінімум по 2 виконавця, на жаль в мене було мало часу, щоб добрати дітей на проблемні позиції. Тепер, під час міжсезоння, часу вистачає. Тому і працюю над поповненням команди.

Виділяти лідерів у першому колі я не хочу, тому що в мене доволі гарний колектив дітей, для них теж був хороший досвід так, як і для мене. Тому можу сказати, що багато з них працювали і прогресували. Моє завдання зробити здорову конкуренцію серед гравців, щоб досягати успіху. Плани на весняну частину, насамперед вчити грати у футбол. Від того і буде результат, і прогрес дітей»,– підсумував виступи своїх вихованців Ігор Коржук.

ФАПФ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *