“Металіст” – “Прикарпаття”: анонс матчу та пряма трансляція

Футбол

У суботу, 28 вересня, програму дев’ятого туру Першої ліги продовжить гра в Ужгороді. Харківський “Металіст” на місцевому стадіоні “Авангард” прийматиме івано-франківське “Прикарпаття”. Пряму трансляцію цього матчу дивіться о 15:30 на YouTube-каналі DiviSport.

“Зелено-жовті” повертаються у гру після вимушеної майже двотижневої паузи через зняття “Хуста” з чемпіонату. Попередній 8-й тур “Прикарпаття” пропускало, зігравши 20 вересня два спаринги двома різними складами з аматорськими командами. З початку сезону для івано-франківців це буде вже третій візит на Закарпаття: у кубку розгромили друголіговий “Хуст” (4:0), а в чемпіонаті поступилися “Минаю” (2:4).

“Металіст” у минулому турі здобув свою першу перемогу, перегравши на виїзді “Минай” (3:0). Ще активі харківської команди три нічиї – з “Поділлям” (1:1), “Нивою” (1:1) та “Епііцентром” (0:0), а в пасиві – дві поразки – від “Агробізнеса” (1:2) і “Буковини” (0:1). Перед очним побаченням в Ужгороді слобожанці випереджають прикарпатців лише на одне очко.

У новітній історії суперники зустрічалися між собою чотири рази. У першому колі сезону 2021/22 в Івано-Франківську було все: червона картка Воробчаку та пенальті у ворота господарів вже на 15-й хвилині, красень-гол Сондея, і звісно, перемога “Металіста” у більшості – 4:1.

У другому колі лідер чемпіонату не зустрів особливого опору у Харкові, забивши по два м’ячі у кожному з таймів – 4:0 (огляд матчу). Відзначимо, що п’ять з восьми голів у ворота “Прикарпаття” забивали легіонери харківської команди, яка у наступному сезоні 2022/23 фінішувала на передостаньому місці в УПЛ і повернулася у Першу лігу.

Минулого сезону команди обмінялися мінімальними перемогами на виїзді. Завдяки єдиному голу Андрія Хоми івано-франківці здолали “Металіст” в Ужгороді – 1:0. А на стадіоні “Рух” вже харків’яни взяли реванш (2:1),  перервавши вражаючу безпрограшну серію “Прикарпаття”, яка налічувала 11 матчів. Як буде цього разу – дізнаємось у суботу…

Чемпіонат України. Перша ліга. Група А. 9 тур
«Металіст» (Харків) – «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) 

28 вересня 2024 року. Ужгород, стадіон “Авангард” – 15:30
Арбітр: І.Сташук (Чернігів). Асистенти арбітра: З.Курбанов (Херсон), М.Близнюк (Харків).
4-й арбітр: В.Запрутняк (Вінниця). Спостерігач арбітражу: Я.Козик (Мукачево).


Металіст – Прикарпаття. Цікаве протистояння очікує на вболівальників в Ужгороді. “Металіст” дуже якісно зіграв у минулому турі. Підопічні Аніщенка розгромили “Минай”. Це була дебютна перемога для харків’ян. З найкращого боку себе проявив Петро Луців, який відзначився дублем і віддав результативну передачу. Ця перемога дозволила “Металісту” піднятися навіть на четверте місце. “Прикарпаття” минулий тур пропускало. Поки що підопічні Рипана грають нестабільно і результатами не можуть похизуватися. Легко гостям точно не буде, але і на харків’ян очікує непросте завдання, – анонсує UA-Футбол.

Прогноз FootBoom: 1:0. У минулому турі сталася знаменна для “Металіста” подія: команда Андрія Аніщенка розгромила “Минай” (3:0) і тим самим перервала 8-матчеву безвиграшну серію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *