“Ревера 1908” – НК “Пробій” – 1:1. Огляд матчу

Футбол

У прикарпатському дербі суперники сильнішого не виявили.

Напередодні матчу лазарет НК “Пробій” поповнився ще кількома виконавцями, тож в цілому поза грою через різні причини опинились одразу вісім футболістів. Тож тренерському штабу Володимира Ковалюка довелось добряче перетасувати склад на матч проти “Ревери 1908”.

Не встиг диктор на стадіоні ІФНТУНГ представити склади команд, як Сікач відкрив лік голам у матчі. Микола, отримавши розрізну передачу від Волошиновича, потужно пробив у дальній кут – 0:1! Забитий м’яч додав впевненості гостям, які помчали подвоювати перевагу. Чого вартує лише випад Сікача віч-на-віч з голкіпером, який завершився ударом повз дальну стійку. Опинився в центрі подій “сімка” “Пробою” і в наступному епізоді – з потужним ударом під поперечку впорався голкіпер. Ближче до завершення першого тайму господарям вдалось відновити статус-кво. Лайнсмен Олег Мімнонов “проспав” положення поза грою у Шостака, який віддав на вільного Угринюка – 1:1. У час, що залишився, непоганий шанс, щоб вивести свою команду втратив Оринчак з лету пробивши над поперечкою.

Якість газону стадіоні ІФНТУНГ у другому таймі залишала бажати кращого, та ще й дощ в Івано-Франківську додав складнощів обом суперникам. Більшість часу команди провели у позиційній боротьбі, а найбільш небезпечні нагоди другого тайму створили гості. Харук після подачі з кутового не зміг влучити у рамку, а Віталій Пархуць ледь не закинув м’яч “за комірець” Шаруну. Сікач взагалі міг принести перемогу гостям, та замкнув передачу Волошиновича у руки голкіперу. У підсумку, 1:1 – у прикарпатському дербі суперники не виявили сильнішого.

“Ревера” Івано-Франківськ – НК “Пробій” Городенка – 1:1 (1:1)
Голи: Угринюк (38) – Сікач (2)
“Ревера 1908”: Шарун (в), Школьний, Попчук, Буртник, Яната, Неледва (Швець, 73), Бойко (к) (Андрусяк, 73), Цурупін, Дрекало (Пащак, 81), Угринюк (Данилюк, 81), Шостак (Гуменяк, 64). Запасні: Косач (в), Сальваровський, Коновалов, Максименко. Головний тренер: Ярослав Матвіїв.
НК “Пробій”: Сердюк (в), Ріжко (Я. Пархуць, 46), Радульський, Гук, Білик, Борисевич (к), Харук (В. Пархуць, 81), Сікач, Іваничук (Дитко, 56), Волошинович, Оринчак. Запасні: Креховецький (в), Дмитрук, Василенко, Дриган. Головний тренер: Володимир Ковалюк.
Попередження: Буртник (18), Неледва (30), Бойко (36), Шарун (68), Угринюк (69), Данилюк (90+2) – Білик (42), Борисевич (76), Стасюк (78, на лаві для запасних).

Відеоогляд матчу:

Наступного тижня НК “Пробій” розпочинатиме друге коло змагань. 13 жовтня городенківці в гостях зустрінуться із СК “Вільхівці”. Початок матчу о 15:00.

Фото: Олекса Бутчак, ФК “Ревера 1908”

Пресслужба НК “Пробій”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *