Збірні України 3х3 на чемпіонаті світу U-18: пряма трансляція чвертьфіналів

Баскетбол

В Дебрецені (Угорщина) завершується чемпіонат світу з баскетболу 3х3 у віковій категорії U-18. Україна представлена у змаганнях як серед хлопців, так і серед дівчат.

Сьогодні, 30 серпня, в останній день світової першості будуть розіграні медалі. Обидві наші збірні пробились до чвертьфіналів.

У жіночих змаганнях Еліна Синякова, Таїсія Виповська, Єлизавета Радловська та Світлана Полянцева виграли всі матчі на груповому етапі: спершу вони здолали Мексику (18:14), а далі – Таїланд (21:11) та Марокко (22:7). З першого місця у групі вони вийшли до чвертьфіналу, де зіграють з Китаєм.

У хлопців Богдан Бур, Максим Грищук, Богдан Маліч та Єгор Сушкін виграли два матчі з трьох: обіграли Киргизстан (21:6) і у близькому матчі поступилися Словенії (19:21) в перший день, а напередодні хлопцям вдалося здійснити семиочковий камбек проти Франції (21:20). У закрутці з трьох команд Україна стала другою та сьогодні зіграє з Латвією.

Жіноча збірна України U-18 свій матч 1/4 фіналу проти Китаю розпочне о 15:40 за київським часом, а чоловіча збірна на свій чвертьфінальний матч проти Латвії вийде о 18:20.

Відеотранляцію останнього ігрового дня на чемпіонаті світу дивіться в цій новині.

Чемпіонат світу U-18. Чвертьфінали

Дебрецен, Угорщина

Жінки

15:40 Україна – Китай

Чоловіки

18:20 Латвія – Україна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *