“Прикарпаття-Говерла” – “Рівне”: пряма трансляція

Баскетбол

Дочекались! Після літнього клубного міжсезоння український баскетбол повертається! Традиційно повертається матчами чоловічої Суперліги і вже сьогодні у Києві ми побачимо чотири команди. Серед них срібний і бронзовий призери минулого сезону Рівне та Київ-Баскет відповідно, а також амбіційні Прикарпаття-Говерла та Старий Луцьк.

Прикарпаття-Говерла — Рівне

Початок матчу — 15:00

Трансляція — Суспільне Спорт, YouTube ФБУ

В стартовій грі регулярного чемпіонату Прикарпаття-Говерла зіграє проти Рівного. Рівненський клуб впевнено дебютував у Суперлізі минулого сезону, одразу заявивши про медальні амбіції і в підсумку зігравши у фінальній серії.

Головна інтрига в команді – яких нових легіонерів вдалось знайти. В минулому році Ілайджа Джойнер став справжнім лідером команди і зробив суттєвий вклад в результат. Тепер у команди троє іноземних гравців, з грою яких ми зможемо познайомитись уже сьогодні. Відбулись зміни і в українській частині ростеру – Олександр Шепелев пішов до нацполіції, Артем Водолазський перейшов до Кривбасу, а їм на заміну в команду прийшли Дмитро Головчик з Прометея і Олександр Гарбар з Ніко-Баскету.

Прикарпаття-Говерла більш суттєво змінилась, але чи стала сильнішою – це питання. Клуб втратив Павла Горобченка та Степана Лесика, але прийшли Ігор Стародуб, Роман Морозов, Сергій Кузнецов, Владислав Іванов, Данило Марків та брати Лемішки якраз з Рівного. Ще одне важливе підсилення – Кабацюра та Старцев перейшли в Прометей, але після зникнення команди повернулись в Івано-Франківськ. Команда Євгена Мурзіна поповнилась вісьмома новачками, більшість з яких мали солідні ролі у попередніх командах, склад став більш глибоким, варіативним, тому цікаво, що з цього вийде і яку гру покаже команда.

ФБУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *