“Схід і Захід разом”: турнір пам’яті полеглих захисників та захисниць

Футбол

З 28 по 29 вересня на стадіоні «Юність» в рамках Європейського тижня спорту та Олімпійського уроку #BeActive пройшов турніру з футболу «Схід і Захід разом» присвячений пам’яті полеглих захисників та захисниць України.

Атмосфера напруги та емоцій панувала протягом двох змагальних днів. На стадіоні змагалися спортсмени з різних куточків Івано-Франківської області, а саме: команда ОДЮСШ (склад 1), команда ОДЮСШ (склад 2), команда ФК«РУХ» (склад 1), команда ФК«РУХ» (склад 2), команда м.Галича, команда ФК «Вікторія» с.Угоники, команда ДЮСШ-3, команда с. Підлісся.

Ми пам’ятаємо кожного Героя. І розуміємо ціну нашого українського тилу. Дякуємо нашим захисникам і захисницям за мирне небо над нами. Дякую всім, хто сьогодні приїхав, щоб берегти пам’ять про кожного захисника. Символічно, наші діти – наші спортсмени вручили пам’ятні медалі родинам загиблих Героїв.

Нестримні футбольні битви тривали кілька днів поспіль, розпалюючи в юних серцях вогонь змагання. Кожен матч був справжнім випробуванням сили, спритності та командного духу. І нагороди не забарились – наприкінці змагань кожен юний спортсмен отримав приємні подарунки.

За результатами матчів:

1 місце – команда с. Підлісся, кращий гравець – Чугайда Ярослав
2 місце – команда ФК«РУХ» (склад 1), кращий гравець – Тимків Ілля
3 місце – команда ФК«РУХ» (склад 2), кращий гравець – Панчак Ігор

Цей турнір став чудовою можливістю для команд продемонструвати свої навички, командну роботу та спортивний дух. Учасники були нагородженні пам’ятними призами та медалями.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *