Офіційні особи ІФАФ пройшли тестування

Футбол

7 серпня арбітри, асистенти арбітра та спостерігачі арбітражу, які проводять матчі обласних змагань з футболу, взяли участь у тестуванні з фізичної та теоретичної підготовки перед стартом змагань сезону 2021-2022.

На стадіоні зі штучним покриттям “Хет-Трик Арена” у м. Івано-Франківську екзаменаційна комісія на чолі з головою Комітету арбітрів “ІФАФ” Михайлом Марцинюком провела для арбітрів та асистентів арбітра тестування з фізичної підготовки, що включало в себе подолання за певний час дистанції у 40 метрів (6 відрізків), а також дистанції у 75 метрів (30 відрізків).

Участь в тестуванні прийняли 34 арбітри. Окремі арбітри не змогли взяти участь в тестуванні через різні причини. Для них буде проведено здачу вказаних нормативів 14 серпня. Були звільнені від відповідних нормативів рефері, які представляють нашу область і проводять матчі за участю професіональних команд. Далі, арбітри разом зі спостерігачами арбітражу, у приміщенні офісу “ІФАФ” склали екзамен з теоретичної підготовки на знання Правил гри у футбол.

Всього ж у сезоні 2021-2022 Комітет арбітрів “ІФАФ” має намір залучити до проведення обласних змагань з футболу близько 60 арбітрів та 17 спостерігачів арбітражу.

ІФОАФ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *