“Гарда” – ФК “Миколаїв”: анонс кубкового матчу (+ LIVE)

Футбол

У середу, 1-го вересня, калуська “Гарда” зіграє матч-відповідь попереднього етапу Кубка України серед аматорів проти ФК “Миколаїв”. Початок матчу на стадіоні “Хімік” у Калуші о 17:00.

Перша гра звітної стадії, яка відбулась у Миколаєві два тижні тому, завершилась мінімальною перемогою господарів завдяки єдиному м’ячу Володимира Федоріва – 1:0. Калушани матимуть всі шанси нівелювати перевагу в один м’яч на домашній арені, хоча зробити це буде ой як нелегко.

Ще б пак, адже нинішний “Миколаїв” складається з відомих у минулому футболістів на теренах Львівщини і не тільки. Зокрема, нині честь миколаївців захищають екскарпатівці Андрій Гурський, Андрій Сагайдак, Володимир Федорів, а також Володимир Заваляк, який раніше виступав за професійний ФК “Калуш” і завтра повернеться на поле колись “рідного” “Хіміка”. Як мінімум, не чужою калуська арена є і для наставника “Миколаєва” Василя Малика, який зробив собі ім’я, очолюючи стрийську “Скалу”, ФК “Калуш” та “Ниву” з Тернополя.

Відзначимо, що і “Гарда” провела якісне підсилення напередодні матчу-відповіді. Заявку команди поповнив ексфутболіст “Прикарпаття”, “Калуша” та черніївського “Урагану” Богдан Денега.

“Гарда” Калуш – ФК “Миколаїв”
1 вересня.
 Кубок України серед аматорів, попередній раунд, матч-відповідь. м. Калуш, стадіон “Хімік” – 17:00.
Арбітр: Молнар Р. С. (Закарпатська обл.)
Асистенти арбітра: Чучвич Ю. В. (Ужгород), Біров М. Т. (Ужгород)
Резервний арбітр: Вангела О. Р. (Калуш)
Спостерігач арбітражу: Пиндиківський В. Р. (Тернопіль)
Перший матч: 0:1

Пряма трансляція матчу:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *