Наші профі. УПЛ: з перемогою лише “Дніпро-1”

Футбол

6-й тур Vbet Ліги видався не надто вдалим для наших краян – всього одна перемога у чотирьох зустрічах.

VBET ЛІГА. 6 ТУР

“Інгулець” Петрове – ФК “Маріуполь” – 3:0
Михайло Хромей (М) увійшов у гру на 46-й хвилині. Артур Микитишин (М) увійшов у гру на 71-й хвилині.

Продовжує свою серію без перемог ФК “Маріуполь”. У звітному турі “азовці” в гостях не змогли нічого протиставити петровськиму “Інгульцю” – 0:3. У складі гостей Михайло Хромей та Артур Микитишин увійшли у гру по ходу другої половини зустрічі. “Маріуполь” продовжує перебувати на дні УПЛ, здобувши один заліковий пункт у шести зіграних матчах.

“Металіст 1925” Харків – СК “Дніпро-1” Дніпро – 1:2
Володимир Адамюк (Д) відіграв весь матч.

Єдиним клубом наших земляків, який переміг на вихідних став “Дніпро-1”. Адамюк і Ко в гостях зуміли дотиснути харківський “Металіст 1925” – 2:1. Наш краянин традиційно провів на полі всі 90 хвилин. “Дніпро-1” продовжує гонитву за призові місця і наразі ділить другу-третю сходинку турнірної таблиці разом з донецьким “Шахтарем”.

“Динамо” Київ – “Колос” Ковалівка – 7:0
Тарас Саків (К) 
залишився на лаві для запасних.

Нищівною поразкою завершився вояж до Києва для “Колоса” – в дербі проти “Динамо” ковалівці були розгромлені з рахунком 0:7. Захисник гостей Тарас Саків спостерігав за розгромом з лави для запасних. Невдача відкинула “Колос” на тринадцяту позицію чемпіонату.

“Рух” Львів – ПФК “Львів” – 1:0
Олександр Романчук (Л) 
вийшов у стартовому скалді, на 49-ій хвилині отримав попередження і був замінений на 81-й хвилині.

У львівьскому дербі все вирішив єдиний автогол – гравець “Львова” Ренан зрізав “круглого” у власні ворота, тим самим дозволивши “рухівцям” здобути перемогу з рахунком 1:0. Захисник “Львова” Олександр Романчук відіграв 81 хвилину, напрацювавши при цьому на попередження. “Львів” й надалі перебуває у зоні вильоту, маючи у своєму активі два залікові пункти.

ЧЕМПІОНАТ U-19. 6 ТУР

“Чорноморець” Одеса – ФК “Олександрія” – 1:1
Андрій Андрейчук (О) вийшов у стартовому складі і був замінений на 87-й хвилині.

“Олександрія” доволі несподівано втратила очки у 6-му турі чемпіонату U-19. У гостях олександрійці поділили очки з одеським “Чорноморцем” – 1:1. За підсумком туру “Олександрія” опустилась на шосту сходинку турінрної таблиці.

“Динамо” Київ – “Колос” Ковалівка – 5:1
Євген Данилюк (К) вийшов у стартовому складі і був замінений на 77-й хвилині. 

Розгромом завершився тур і для юнацького складу “Колосу”. Ковалівці були розбиті однолітками з “Динамо” – 1:5. Півзахисник Євген Данилюк вийшов у стартовому складі ковалівців. “Колос” після 6-го туру ділить десяту-дванадцяту позиції разом з “Львовом” та СК “Дніпро-1”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *