Кубок областей. ФК “Орлівка” – “Благо-Юність” – 1:2

Футбол

Сьогодні, 17 вересня, «Благо-Юність» провела свій перший поєдинок фінального етапу на турнірі Кубок областей 2021.

На футбольному полі ФСК «Хаджибей», що в с.Усатове Одеської області, наша «Благо-Юність» зіграла із командою «Орлівка», призером чемпіонату Вінницької області.

Перший тайм зустрічі пройшов у доволі спокійному ритмі. Обидві команди протягом першої половини зустрічі зважувалися на кілька хороших атак і моментів, проте, рахунок на табло вдалося змінити тільки під кінець. На 41 хвилині поєдинку футболіст «Blago-Юності» Москалик увірвався до володінь кіпера «Орлівки» Паскаренка й зіпсував останньому настрій забиваючи «круглого» й відкриваючи рахунок на користь своєї команди, 0:1.

Другий тайм для наших хлопців також розпочався доволі вдало. Шляхом помилки захисників команди опонента, а також кіпера, що вийшов на перехоплення, Назару Герину вдалося підібратися до порожніх воріт й влучно здійснити удар, забиваючи другого м’яча у зустрічі на 46 хвилині. Довго радіти «Благо-Юності» не вдалося, адже одразу за хвилину після забитого м’яча, прийшов і пропущений гол від команди «Орлівка». Опонентам також вдалося вразити наші ворота й на 47 хвилині матчу нападник Браславський звів рахунок до 1:2.

Чи то тренерські настанови, чи пропущений гол або ж бажання все ж таки утримати позитивний для себе результат значно покращили гру верхнянців у другому таймі. Гравці стали більш розкутіше себе поводити, проте не уступала й команда з Вінниччини .І хоч моментів було багато, команди обмінювалися небезпечними атаками, штрафними й корнерами, рахунок на табло вперто не хотів змінюватися.«Blago-Юність» цілком влаштовував такий результат. Так і завершили: ФК «Орлівка» зазнав невдачі, натомість наші футболісти святкували першу перемогу на турнірі!

ФК «Орлівка» – «Благо-Юність» 1:2 (0:1)
Голи:
Браславський, 47 – Москалик, 41, Герин, 46
“Благо-Юність”: Семенів – Канюк (Подолюк, 58) – Романчук – Долотко (Герин, 45) – Третяк – Вацеба (Лаврук, 21) – Кукурудз – Гудак – Москалик – Павлюк – Христонько.

ФК “Благо-Юність”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *