Галицькі “Карпати” завтра прийматимуть “Епіцентр” + LIVE

Футбол

Галичани завершують перше коло.

Матчем проти дунаївського «Епіцентра» галицькі «Карпати» завершують перше коло сезону 2021/22 у групі «А» Другої ліги. І хоч до кінця року матчів ще вистачатиме, але саме після екватору можна буде робити певні висновки – це стосується усіх команд ліги.

«Епіцентр» – міцна команда, яка ще з минулого сезону боролася із «Карпатами» за право виходу в Першу лігу, але у підсумку мети не досягла. Як і торік, клуб з Хмельниччини, знову серед лідерів, хоч і з слабшими показниками. Для підвищення у класі, команді трохи бракує стабільності, хоча можна відзначити вражаючу серію із п’яти перемог поспіль. «Синьо-білі» можуть як перемогти «Діназ» на виїзді, так і поступитися «Чайці» та «Чернігову» – передбачити результати складно. Підопічні Олега Надуди (відомого у 90-их гравця московського «Спартака») ще жодного разу не зіграли внічию, у них 8 перемог та 5 поразок. Не можна сказати, що «Епіцентр» результативна команда – усього 15 голів (так само, як і в «Карпат»), а пропускають вони в середньому один гол за гру.

Щодо галичан, то підопічні Карлоса Інарехоса перебувають у доброму настрої, навіть попри поразку від «Лівого берега» в минулому турі. І тренери, і керівництво відзначили характер команди та їхнє бажання змінити ситуацію на полі, тож до гри проти «Епіцентра» «Карпати» готуються на позитиві та оптимізмі.

Через перебір карток, цей матч пропустять Андрій Вичижанін та Роман Даніловський, не зіграє також і Лукас, який продовжує відновлюватися від травми і вже приступив до бігової роботи. Проте, у іспанського фахівця не має виникнути проблем із вибором стартового складу – тренування як на полі, так і перед екраном проектора дали йому достатньо інформації аби зрозуміти, хто з гравців вник в його футбольну філософію.

Тож завершальний для «Карпат» матч першого кола розпочнеться в суботу, 23 жовтня, о 14:00 на стадіоні «Енергетик» в Бурштині. Запрошуємо вас підтримати улюблену команду.

Пряма трансляція:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *