Прикарпатські футболістки допомогли збірній здолати Фарери

Футбол

У першому поєдинку європейської кваліфікації Кубку Світу 2023 року жіноча збірна України не мала проблем із командою Фарерських островів.

“Синьо-жовті” на домашній “Колос-Ареніі” в Ковалівці розгромила острів’янок – 4:0. Приємно, що до тріумфу збірної долучились і гравчині з Прикарпаття – Роксолана Кравчук, яка нині захищає кольори “Житлобуду-2”, відзначилась голом, а її одноклубниця Вероніка Андрухів вступила у гру на 60-ій хвилині. Все ще чекає на свій дебют у збірній Христина Перевізник, яка у звітному матчі залишилась на лаві для запасних.

За п’ять днів, 26 жовтня, українки в Ковалівці зіграють свій другий поєдинок відбору — проти Іспанії (початок — о 17.00).

Україна — Фарерські острови — 4:0 (2:0)
21 жовтня. Ковалівка. Стадіон «Колос».
Голи: Козлова (16), Кравчук (45), Бойченко (57), Корсун (79).

Україна: Саніна, Корсун, Апанащенко (к) (Басанська, 64), Шматко, Бойченко (Андрухів, 64), Хімич, Хаванська (Петрик, 70), Калініна, Овдійчук (Шевчук, 81), Кравчук (Куніна, 70), Козлова.
Тренер: Наталія Зінченко.

Фарерські о-ви: Е. Йоенсен, Д’юрхус (Лісберг, 46), Райан, Р. Йоханнесен, Міттфосс, А. Йоханнесен (к), Севдаль, Сварвадал (Мор, 82), Хансен (А-Лак’юні, 46), Мортенсен, Мар. Біскопсте (Т. Йоенсен, 58).
Тренер: Лене Терп.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *