“Тут нереально їздити”: франківські автоспортсмени просять владу модернізувати старий автодром у Хриплині (ВІДЕО)

Автоспорт Інші ТОП

Франківські автоспортсмени просять у влади модернізувати старий автодром у Хриплині. Кажуть – не мають, де тренуватися.

ГО “Хонда клуб ІФ” опублікувала відео, в якому показала стан хриплинського автодрому та звернулася до влади з проханням допомоги у його осучасненні, пише “Галка”.

“Потрібно розчистити майданчик і хоч мінімально постелити асфальт, щоб могли люди тренуватися. “Хонда клуб” візьме участь у благоустрої та допомагатиме, чим зможе, якщо влада готова відгукнутися і зробити з цього майданчика хороший автодром. Просимо допомогти нам реалізувати цей проєкт, аби люди мали, де займатися. Тут навіть представники поліції могли б відшліфовувати свої вміння, і це було б плюсом для міста”, – каже голова ГО “Хонда клуб ІФ” Андрій Макар.

Співзасновник ГО Олег Матюшин зазначив, що наразі автодром – у плачевному стані.

“Замість того, щоб тут тренувалися автоспортсмени, ми просто ходимо, бо то нереально їздити. У Франківську є багато чемпіонів зі слалому. І раніше багато призових місць займали. Але зараз їх стає все менше, бо немає де тренуватися”, – каже Матюшин.

Неоднорозавий призер змагань, автоспортсмен Олег з Івано-Франківська додає, що для більших перемог потрібен сучасний майданчик для тренувань:

“Автодром у Хриплині стоїть ще з радянських часів, зараз він у дуже занедбаному стані, я б навіть сказав – у загиблому”.

Спортсмени кажуть, що в автомобільному світі Франківська немає де тренуватися, через це дехто змушений виїжджати на дороги міста, а це може призвести до небезпечних ситуацій.

Ростислав Мацьків, який проживає недалеко від автодрому, зауважує, що до шуму машин уже давно звик і не проти, щоб хриплинський майданчик модернізували:

“Краще хай це буде упорядковано, і вночі не доведеться розганяти всіх, хто тут щось творить. Наприклад, по газонах їздять, багато чого робиться. За 10 років, що тут живемо, я вже багато чого побачив. Краще нехай воно має порядок. Підтримую цю ініціативу хлопців і думаю, що це має бути цікаво для всіх”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *