Руслан Марцінків: “Більшість футболістів, яких ми пробуєм повертати – це місцеві”

Футбол

Очільник Івано-Франківська Руслан Марцінків в програмі “Перша ONLINE” – про виступ “Прикарпаття” в першій частині сезону, комплектацію команди та бюджет:

“Загалом я задоволений. Адже команда мала проблеми у минулому сезоні, ледь не вилетіли. Цього року кращі результати показує. Ми краще укомплектувалися – до команди приєднались нові гравці і ми зберегли кістяк команди.

Перед нами стоїть завдання розбудувати повністю інфраструктуру. У нас є проблеми зі стадіоном.

В нас велика система роботи з дітьми, молоддю. Це друга команда, дитячі команди, футбольна академія. Перед нами стоять великі завдання, щоб ми готували зміну гравцям. Щоб команда прогресувала та ставила вищий результат.

Не можемо похвалитись такою кількістю вболівальників як в Харкові, але в нашій громаді набагато менше людей. Ми є однією з найвідвідуваніших команд в Першій лізі. Люди люблять футбол, розуміються в футболі, приходять та підтримують.

Щодо бюджету команди, то це порядка 16 мільйонів гривень з міського бюджету плюс 3-3,5 мільйона на рік залучається додаткових спонсорських коштів.

Ми підсилили ряд позицій футболістами досвідченими. Більшість футболістів, яких ми пробуєм повертати – це місцеві. Микола Квасний, наприклад, наш місцевий футболіст, що повернувся з Прем’єр-ліги. На декілька позицій ми взяли людей, які можуть дати результат на даний період часу.”

Перша ONLINE

1 thought on “Руслан Марцінків: “Більшість футболістів, яких ми пробуєм повертати – це місцеві”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *